Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ledins beslut om framtiden – därför lämnar han scenen

Tomas Ledin.Foto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN
Tomas Ledin.Foto: (C) SIMONE SYVERSSON / (C) SIMONE SYVERSSON/STELLA PICTURES STELLA PICTUR
Tomas Ledin.Foto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN
Tomas Ledin.Foto: /IBL / /IBL

Tomas Ledin åker ut på höstturné i hela landet – men sen blir det tyst om den folkkära artisten.

Han har redan nu bestämt sig för att ta en lång paus från artistlivet, och är osäker på hur framtiden blir.

– I varje projekt går jag in med inställningen att det här kan vara det sista jag gör, säger Tomas Ledin i en intervju med TT. 

Tomas Ledin, 66, har gjort succé med sin krogshow "Skarpt läge". Nu ger han hela Sverige chansen att se showen när han ger sig ut på höstturné med "Skarpt läge deluxe".

Artisten trodde inte att projektet skulle bli så lyckat, säger han.

– Jag minns premiären för ett år sedan, då hoppades vi att det skulle hålla fram till jul. Ett år senare spelar vi fortfarande. Det är naturligtvis överraskande och glädjande, säger Tomas Ledin i en TT-intervju.

 

 

Efter turnén har Ledin redan planerat in en längre ledighet, och kommer inte turnera på minst två år, säger han. I stället ska han ägna mer tid åt sin familj, och fokusera på låtskrivandet.

– I varje projekt går jag in med inställningen att det här kan vara det sista jag gör. Jag har nytta av det, jag får energi och känner att jag blir bättre. Jag vill göra mitt bästa helt enkelt, säger Tomas Ledin.

Tomas Ledin: Kommer ta en paus

Men trots inställningen om att han kanske inte återvänder till scenen någonsin igen, så har Tomas Ledin inga planer på att lägga av helt som artist. Snarare hoppas han att det blir turnéer även i framtiden.

– Det hoppas jag, jag har inga planer på att lägga av. Jag kommer att ta en paus från scenen men jag kommer att skriva låtar och om det utvecklar sig positivt så kommer jag att stå på scenen igen, säger Tomas Ledin i intervjun med TT.

Förutom höstturnén "Skarpt läge deluxe" är Tomas Ledin också aktuell med musikalfilmen "En del av mitt hjärta", som är baserad på hans låtar.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.