Firad. Tomas Ledin hyllades med blommor efter showen. Foto: Micael Engström
Firad. Tomas Ledin hyllades med blommor efter showen. Foto: Micael Engström

Ledin om succén:
"Det är helt magiskt"

Publicerad

Tomas Ledins showpremiär i Stockholm blev succé.

Inför nära och kära stod han på Cirkus scen - och efteråt överröstes artisten av blommor och beröm.

- Det är helt magiskt, säger Tomas Ledin efter premiären.

Tomas Ledins show "Showtime" har gjort stor succé på Rondo i Göteborg med 120 utsålda föreställningar. Och Ledins 40-årsfirande som artist, bland annat med en egen timme på Skansen, fortsätter nu på Cirkus i Stockholm.

I går var det premiär för nära och kära. I publiken fanns Ledins närmaste familj och vänner från underhållningsbranschen. Och det blev en succéstart i Stockholm med stort jubel från publiken.

- Det är helt magiskt. Premiär är alltid premiär, och det är lätt att det blir stelt. Men det kokade verkligen nu. Hela ensemblen kände det, att det var så jäkla kul, säger en lycklig Tomas Ledin efter premiären.

- Det var ett makalöst gensvar, fortsätter han.

Helt ny arena

Under två veckors tid har man repat på Cirkus, allt för att skruva till showen ytterligare efter framgången i Göteborg.

- Man måste ha respekt för att det är en annan arena, ett annat rum. Nu är det lite skruvat, och det kändes som att allt vi gjort var helt rätt, säger Tomas Ledin och avbryts av sin fru Marie som gör tummen upp och pussar sin make.

"Bugar mig ödmjukt"

Nu väntar av allt att döma ytterligare en publiksuccé.

- Det är underbart, det säljs biljetter som attan hör jag. Man får nypa sig i armen, man har ju hållit på ett tag och vet hur det kan vara. Jag bugar mig ödmjukt och tackar alla, jag tackar livet, säger Tomas Ledin.

Trots att en ny show väntar redan i dag blev det ett rejält firande för ensemblen i natt.

- Vi ska fira, det kan du lita på. Champagnekorkarna har redan flugit här, skrattar Tomas Ledin.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag