Lady Gagas byxor sprack när hon stod på scenen i Vancouver. Foto: ALL OVER PRESS
Lady Gagas byxor sprack när hon stod på scenen i Vancouver. Foto: ALL OVER PRESS

Latexdräkten sprack
- Gaga visade rumpan

Publicerad

Lady Gaga är en stilikon enligt många men under en konsert nyligen gick inte allt som planerat med scenkläderna uppger The Sun.

Helt plötsligt sprack de svarta latexbyxorna där bak och superstjärnan stod med rumpan bar.

Det var i fredags som superstjärnan Lady Gaga uppträdde i Vancouver och hon var laddad inför konserten.

"I omklädningsrummet och gör mig redo för show! Jag kan inte hålla mig, såg några monster där ute. Jag har saknat att uppträda, är nervös.", skrev hon på sitt officiella twitterkonto.

Mitt i konserten var dock olyckan framme.

Framåtböjd och med ryggen mot publiken sprack plötsligt de svarta latexbyxorna där bak.

Lady Gaga körde givetvis vidare och var nöjd med konserten efteråt.

"Kvällens show i Vancouver. Jag är fortfarande vaken och kan inte sova, jag hade så roligt. Ni var en passionerad publik", skriver hon på Twitter.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag