Läsarna på Expressen.se reagerar starkt mot att Clabbe försvinner ur "Idol". "De pajar väl konceptet nu", tror Svanen. Foto: Roger Schederin
Läsarna på Expressen.se reagerar starkt mot att Clabbe försvinner ur "Idol". "De pajar väl konceptet nu", tror Svanen. Foto: Roger Schederin

Läsarna till attack mot TV4: "Katastrof för Idol"

Publicerad
Uppdaterad
Clabbe får går.
Då rasar Expressen.se:s läsare.
- KATASTROF för IDOL, skriver signaturen Eeva i en kommentar.
Expressen kunde i dag avslöja att Claes ”Clabbe” af Geijerstam lämnar ”Idol”-juryn efter ett lönebråk.
Hela dagen har Expressen.se:s läsare kunnat kommentera artikeln. De flesta är mycket upprörda över att Clabbe försvinner från programmet.

"Publiken sviker"


- KATASTROF för IDOL. Den breda publiken kommer att svika för de kommer INTE att hitta Någon som har styrkan att stå emot de andra som Clabbe har gjort! rasar Eeva
- Det var tråkigt. Han är ju den som är mest kompetent av de tre, dessutom har han ett trevligt sätt och är snabbtänkt, tycker Per L.
Signaturen Svanen menar att det är dumt att splittra den nuvarande juryn.

"De pajar konceptet"


- De pajar väl konceptet nu, de omaka paren hörde ihop, tycker Svanen.
- Tråkigt att Clabbe lägger av, anser Snorsture.
Andra menar att jurymedlemmens frånfall kommer skada hela programmet.
- Synd för programserien att Clabbe försvinner, skriver C-Hel.
Oscar Julander
Oscar Julander

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag