Agnes Carlsson när hon framförde "Allt ljus på mig" i "Så mycket bättre". Foto: TV4
Agnes Carlsson när hon framförde "Allt ljus på mig" i "Så mycket bättre". Foto: TV4

Läsarna: Agnes bäst igen i Så mycket bättre

Publicerad

Expressen.se:s läsare har sagt sitt:

Agnes Carlsson var bäst igen.

Det står klart efter det andra avsnittet av "Så mycket bättre".

Förra veckan gav läsarna mer än tummen upp för Agnes Carlssons version av Lill Lindfors "En sån karl".

Då fick sångerskan ett snittbetyg på 3,6 getingar av Expressen:s läsare - högst av deltagarna i premiären av "Så mycket bättre".

Och Agnes dominans fortsätter.

På lördagen sändes säsongens andra avsnitt av det populära underhållningsprogrammet. Artisterna tolkade då Bo Kaspers Orkesters låtar.

Direkt efter programmet kunde Expressen.se:s läsare sätta sina egna betyg på låtversionerna.

"Väldigt svårt att välja låt"

Och när lördagen nu har blivit söndagseftermiddag står det klart att det var Agnes tolkning av "Allt ljus på mig" som föll läsarna i smaken allra mest.

- Jag hade väldigt svårt att välja låt. Min pappa köpte mycket av er musik, så jag har alltid varit ett väldigt stort fan. Det finns så många låtar som jag gillar så otroligt mycket, säger Agnes Carlsson till Bo Sundström i programmet.

När Bo Sundström får höra tolkningen i "Så mycket bättre" säger han:

- Det var fint. Verkligen vackert.

Även Ebbot Lundberg gillade det han hörde och säger bland annat:

- En riktig discohit. Det var underbart.

"Finns en relevans att prata om allt"

Agnes Carlsson fick ett snittbetyg på 3,7 getingar av läsarna.

Närmast efter det kommer Ken Ring med 3,3 i snitt. Han gjorde en version av "Människor som ingen vill se". Ebbot Lundberg och Ulf Dageby delar tredjeplatsen med 3,2 getingar - sedan följer Titiyo Jah och Lill Lindfors på 2,7.

Till Expressen säger Bo Sundström så här om hur det var att få höra deltagarna tolka hans orkesters låtar samt berätta om sitt liv och sina kriser i "Så mycket bättre":

- Jag tycker det finns en relevans att prata om allt, även om livskriser. Mina texter som deltagarna tolkar i serien är en stor del av mitt liv. Av som hände just då. Det finns en berättelse bakom. Men det är klart att det blir känslosamt när man ska berätta om allt.

Nästa vecka är det Ken Ring som är huvudperson i "Så mycket bättre".

 

HÄR SÄTTER DU BETYG PÅ LÅTARNA I LÖRDAGENS "SÅ MYCKET BÄTTRE"

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag