Folkkära artisten Lars Winnerbäck, 40, gifte sig med den norska skådespelerskan Agnes Kittelsen, 35, i april i år.Folkkära artisten Lars Winnerbäck, 40, gifte sig med den norska skådespelerskan Agnes Kittelsen, 35, i april i år.
Folkkära artisten Lars Winnerbäck, 40, gifte sig med den norska skådespelerskan Agnes Kittelsen, 35, i april i år.
Nygifta artisten Lars Winnerbäck försäkrar att parlivet är mindre deppigt än det låter som på nya skivan "Granit och Morän". Foto: Sara StrandlundNygifta artisten Lars Winnerbäck försäkrar att parlivet är mindre deppigt än det låter som på nya skivan "Granit och Morän". Foto: Sara Strandlund
Nygifta artisten Lars Winnerbäck försäkrar att parlivet är mindre deppigt än det låter som på nya skivan "Granit och Morän". Foto: Sara Strandlund

Lars Winnerbäck om livet som nygift

Publicerad

Nygifta artisten Lars Winnerbäck försäkrar att parlivet är mindre deppigt än det låter som på nya skivan "Granit och Morän".

I "Gomorron Sverige" berättar han om sina tankar på privatliv och att vara nygift.

Folkkära artisten Lars Winnerbäck, 40, gifte sig med den norska skådespelerskan Agnes Kittelsen, 35, i april i år. Tidigare har paret pendlat mycket fram och tillbaka mellan Stockholm och Oslo, något som har inspirerat titelspåret på hans nya skiva, berättar han i SVT:s morgonprogram "Gomorron Sverige".

– Jag flyger ju mycket, och låten är ett slags flygperspektiv över Sverige, säger Lars Winnerbäck.

I programmet poängterar programledaren Per Sinding Larsen att nya skivan inte är jättelycklig, trots att sångaren precis har gift sig.

– Du är ju nygift Lars, men det är inte bara blommor och pussar på skivan, säger programledaren.

– Det är det också, försäkrar Lars Winnerbäck.

 

LÄS MER: Lars Winnerbäck gift med Agnes Kittelsen

 

Lars Winnerbäck har hittat balans

 

I "Gomorron Sverige" berättar artisten Lars Winnerbäck om balansen att hålla privatlivet privat när han är så pass stor artist som han är.

 

LÄS MER: Lars Winnerbäck har hittat kärleken i Agnes

 

Programledaren Per Sinding Larsen påpekar att han sjunger bra om det på sin nya skiva.

– Nu resonerar jag inte så mycket alls längre, jag tror jag att jag är okej med det. Jag bara låter det hända tror jag, av bara farten. Jag är inte så upptagen av det längre, säger Lars Winnerbäck i "Gomorron Sverige".

Men artisten menar samtidigt att kändisskapet är något han har haft svårt att vänja sig vid under en lång tid.

– Men det var svårt, jag har haft jättesvårt att förhålla mig till det, kändisskapet eller vad man ska säga, berättar han.

Lars Winnerbäck och Agnes Kittelsen har också valt att hålla sitt förhållande väldigt privat. De två träffades under inspelningen av norska serien "Dag" som Kittelsen spelar i, och där Winnerbäck gjorde ett inhopp.

Paret har varit tillsammans sedan september 2013, men valde inte att berätta det förrän under våren 2014.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag