Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lars oväntade drag i ”Gift vid första ögonkastet”

Lars Ekström och Elinor Sundfeldt vid bröllopet.

Framtiden väntar på paren i ”Gift vid första ögonkastet”.

Inför det sista avgörande beslutet överraskar Lars Ekström, 35, hustrun Elinor Sundfeldt, 29, genom att plocka fram ett papper.

– Jag har skrivit ett litet kort kort brev, säger han i programmet.

De tre paren har haft fyra veckor på sig att lära känna varandra. Det har varit en turbulent tid med bråk såväl som ömma stunder där de nygifta försökt hitta rätt bland sina känslor.

I det åttonde avsnittet av ”Gift vid första ögonkastet” ska paren meddela sina beslut. Blir det en fortsättning på äktenskapet eller skilsmässa?

”Upp och ner”

Lars Ekström och Elinor Sundfeldts tid ihop började lovande. De fick ett gott första intryck av varandra och har hela tiden haft en fysisk närhet. Men de har också brottats med sina olika känslolägen, där Elinor varit emotionell medan Lars inte velat gräva för djupt inom sig.

– Det har varit en bergochdalbana det här. Upp och ner, upp och ner. Vi får se om vi är menade för varandra och vad vi säger. Jag vet vad jag kommer säga men jag har ingen aning om vad Elinor kommer att säga, säger Lars Ekström i programmet inför att de ska meddela sina respektive beslut.

I programmet berättar Elinor Sundfeldt i sin tur om vad som överraskat henne under tiden med Lars.

– Det förvånar mig att jag velat testa så mycket gränser. Att jag vill pusha så mycket mer än vad jag kanske har gjort innan, att det blir så tydligt att jag vill testa gränser, för att vi står här och ska hela tiden väga fördelar mot nackdelar, säger hon.

– Jag tror att det är både mina och Lars och relationens gränser.

Lars Ekström överraskar Elinor Sundfeldt i ”Gift vid första ögonkastet”.
Foto: SVT / SVT

Plockar fram brev

Precis när Lars Ekström i programmet ska avslöja hur han känner kring äktenskapet och en eventuell fortsättning avbryter han sig – och plockar fram ett brev.

Elinor och programmets experter ser med förvåning på medan han läser upp vad han skrivit.

De två sista avsnitten av säsongens ”Gift vid första ögonkastet” sänds på SVT och på SVT Play i dag torsdag.

Första kyssen som man och hustru i SVT:s program

Första kyssen som man och hustru i SVT:s program

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.