Lars Lerin i Skavlan. Foto: SVTLars Lerin i Skavlan. Foto: SVT
Lars Lerin i Skavlan.  Foto: SVT
Manoel "Junior" Marques. Foto: SVTManoel "Junior" Marques. Foto: SVT
Manoel "Junior" Marques.  Foto: SVT
Fredrik Skavlan, programledare i programmet Skavlan. Foto: SVTFredrik Skavlan, programledare i programmet Skavlan. Foto: SVT
Fredrik Skavlan, programledare i programmet Skavlan.  Foto: SVT
Gästerna i Skavlan. Foto: SVTGästerna i Skavlan. Foto: SVT
Gästerna i Skavlan.  Foto: SVT

Lars Lerins avslöjande – om hemliga barnet

Publicerad

Lars Lerin, 63, och maken Manoel "Junior" Marques, 40, avslöjar att de är tvåbarnsföräldrar.

Paret berättar om barnlyckan i SVT:s "Skavlan".

– Jag hade ju aldrig räknat med det, faktiskt, från början. Det är en väldig överraskning, säger Lars Lerin i programmet. 

Lars Lerin och Manoel "Junior" Marques gifte sig 2009 efter att ha fått kontakt via internet – Junior flyttade från Brasilien till Värmland för kärleken. 

Sedan tidigare bor paret tillsammans med sonen Rafael, som snart fyller tre. Men nästa månad blir familjen större. 

Då kommer Juniors syster till Sverige, och med sig har hon parets andra barn – ettåringen Gabriel. 

– Det blir dubbel glädje hemma. Om Rafael gör vårt liv underbart så kommer Gabriel att komplettera – de kan trivas med varandra och leka, säger Junior i SVT:s "Skavlan". 

Lars Lerin: Kan lika gärna komma med storken

Han berättar att Lars Lerin träffade sonen i Brasilien när Gabriel var runt tre månader gammal, medan Junior har pendlat mellan Sverige och Brasilien för att vara med sonen.

– Jag var i Brasilien när han föddes. Han bor med min syster, de kommer hit med honom för att han ska vänja sig vid att skiljas med min syster, och vänja sig med oss, berättar Junior. 

 

LÄS MER: Lars Lerin och Junior berättar om barnlyckan

 

Programledaren Fredrik Skavlan frågar om Junior är den biologiska pappan, varpå Lars Lerin bryter in och skämtar:

– För mig kan det lika gärna komma med storken, för jag har ingen aning, jag vet inte hur det går till det där. 

Vill ha fem barn 

Junior säger att han vill ha fler barn – fem är drömsiffran. 

– Jag tackar och tar emot ungefär, säger Lars Lerin, och fortsätter: 

– Det är ju litegrann i senaste laget i och för sig, men jag tycker ju att det är väldigt roligt också med barn. Jag hade ju aldrig räknat med det, faktiskt, från början. Det är en väldig överraskning. 

Paret berättar om sina papparoller. Lars Lerin är den som byter blöjor, kokar välling och kör till förskolan. Men Junior är den mer populäre. 

– Han är den som är mest populär i familjen, trots att han sätter gränser. Jag försöker muta ungen med kex och så där, det är Junior som gäller åtminstone nu. 

 

LÄS MER: Lars Lerin säljer miljonvillan 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag