Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lance Hedmans relationsstatus – efter Magdalenas avslöjande

Magdalena Graaf har svårt att hänga med i sonens ruljangs på tjejer han tar hem till familjehemmet. Det avslöjar hon i sin blogg.Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Lance Hedman är fortsatt singel.Foto: OLLE SPORRONG
Lance Hedman kom på tredje plats i årets ”Let's dance” tillsammans med sin danspartner Linn Hejdal.Foto: OLLE SPORRONG

”Let's dance”-deltagaren Lance Hedman lever singelliv till fullo.

Men mamma Magdalena Graaf hävdar att det finns en speciell tjej i sin sons liv.

”Unik, speciell och obytbar. Ett ansikte man inte glömmer i första taget,” beskriver Magdalena Graaf tjejen på sin blogg.

Singellivet tycks blomstra för kändissonen Lancelot ”Lance” Hedman, 18. 

Tack vare sin medverkan i vårens ”Let's dance” har han blivit ett välkänt ansikte för svenska folket. Men nu, när säsongen är förbi, och han slutade på tredje plats tillsammans med sin danspartner Linn Hejdal, 23, finns det mer tid för ledighet – och dejtande.

Nyligen avslöjade mamma Magdalena Graaf, 43, på sin blogg att kändissonen har ruljangs i kärlekslivet.

”ALLA TJEJER! Nya söta ansikten som dyker upp med jämna mellanrum (mest nattetid)” skriver Magdalena Graaf på sin blogg och fortsätter:

”Jag har dock problem med att ALLA typ ser likadana ut?!? Knepet jag har är att ALLTID hälsa på dem som om vi känt dem i hundra år. (Lärt mig den hård, tuffa och gropiga vägen).”

Lance Hedman meddelar: Singel

Magdalena Graaf passar även på att avslöja att det finns en tjej som är mer frekvent på besök hemma hos familjen Graaf.

Vilket underlättat för mamma Magdalena som haft svårt att känna igen sin sons olika besökare.

”Nu i skrivande stund, så är det en fantastisk flicka här hemma på besök. Henne känner jag igen. Unik, speciell och obytbar. Ett ansikte man inte glömmer i första taget,” skriver Magdalena Graaf i versaler på sin blogg.

Men Lance Hedman verkar inte lika sugen på att prata om sitt kärleksliv offentligt. När Hänt nyligen frågade kändissonen om mammans avslöjanden valde han att inte svara på frågan.

Däremot bekräftar Lance Hedman till nöjessajten att han fortsatt är singel. 

Expressen har sökt Lancelot ”Lance” Hedman.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.