Lance Hedman separerar – ett år efter förlovningen

Paows ord om exet: ”Intensiv som person”.
Lance Hedman.
Foto: STINA STJERNKVIST/TT / TT NYHETSBYRÅN

De förlovade sig i mars i fjol.

Nu har Lance Hedman, 20, och Emilia Lantz, 29, separerat, berättar Hedman i ”Dagen efter med Lance & Linton”.

– Jag måste älska mig själv innan jag kan älska någon annan, säger han i podcasten.

Efter att förhållandet med ”Paradise hotel”-profilen Paulina ”Paow” Danielsson spruckit dröjde det inte länge innan Lance Hedman hittade kärleken på nytt i modellen Emilia Lantz, 29.

I januari 2020 blev de ett par, och i mars i fjol valde paret att förlova sig, och Lance Hedman grattades då av pappa Magnus Hedman på Instagram.

https://www.instagram.com/p/B-IEkvBpQM4/

Knappt ett år senare står det dock klart att paret separerar.

– Det har hänt mer senaste veckan än vad det har hänt under hela den här tiden. Jag och min tjej, eller ja.. Vi sålde vår lägenhet. Det känns svårt att prata om det här. Jag måste jobba på mig själv, det är därför vi inte är med varandra just nu, säger Lance Hedman i podcasten ”Dagen efter med Lance och Linton” och fortsätter:

– Det är liksom ingenting speciellt som har hänt utan jag är en människa som inte kan dricka alkohol. Jag håller på att försöka bli nykter just nu. När jag dricker så blir det inte bra. Som en vanlig människa så kan inte jag dricka bara en öl. Och jag tänkte då en kväll att jag dricker en öl, men då gick det åt helvete liksom.

Lance Hedman: ”Försöker bli en bra människa”

Lägenheten som nu är såld köptes spontant i somras. Lance Hedman kommer att jobba med sig själv, berättar han i podcasten.

– Det är mycket som måste fixas, jag behöver bli en bättre kille och sluta dricka alkohol. Jag jobbar på mig själv, jag försöker bli en bra människa och går på möten, säger Lance Hedman.

– Jag måste älska mig själv innan jag kan älska någon annan, säger han i podcasten.

Här gifter sig Lars och Elinor i ”Gift vid första ögonkastet”.

Här gifter sig Lars och Elinor i ”Gift vid första ögonkastet”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.