Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lamprecht slår tillbaka mot romansryktena

Filip ryter ifrån efter hoten mot kärleken Peg
Filip Lamprecht, 24, är en av de hyllade deltagarna i ”Let’s Dance”
Foto: Magnus Ragnvid
”Vår relation är starkare än någonsin, alla dom spekulationerna stämmer inte”.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Kristin Kaspersen blev rörd över polisens ord om sin son.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES/ROBERT EKLUND ROBERT EKLUND
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN

Filip Lamprecht, 24, är en av de hyllade deltagarna i ”Let’s Dance” – men utöver träningarna och dansen har det varit en tuff vecka. 

Hans flickvän Peg Parnevik har utsatts för hat i sociala medier och det har spekulerats i om paret har gjort slut. 

– När hon är ledsen så blir jag ledsen, men hon är extremt stark och jag kommer inte att låta det påverka oss, säger han. 

Filip Lamprecht, 24, är just nu aktuell i ”Let's dance” där han dansar tillsammans med Linn Hegdal. Han har hittills fått mestadels positiv kritik och på lördag ska han tolka ”Djungelboken”.

– Jag ska försöka tolka Mowgli i dansen, det ska bli skitkul. Vi kommer köra en samba till låten ”jag vill ju va’ som du” och då ska vi försöka göra en samba och tolka den här karaktären och filmen i dansen, säger Filip Lamprecht. 

”Vår relation är starkare än någonsin”

Utöver träningarna och dansen har det har varit en tuff period privat för Lamprecht och hans flickvän Peg Parnevik. Under torsdagen publicerade han ett inlägg på Instagram där han bad sina följare att sluta skicka hat till Peg.  

”Nu räcker det med elaka kommentarer, DMs och artiklar som är riktade mot min flickvän. Det är helt sjuk va elaka grejer folk skriver och det är inte ens till mig, utan folk går specifikt till hennes instagram och bilder bara för att såra och hota henne”, skrev han på Instagram. 

Det har bland annat spekulerats i om det är slut mellan paret och hatet har mestadels varit riktat mot Peg Parnevik. 

– Vår relation är starkare än någonsin, alla spekulationer stämmer inte, berättar Filip Lamprecht.

– När hon är ledsen så blir jag ledsen, men hon är extremt stark och jag kommer inte att låta det påverka oss, säger han. 

Kommentarerna i sociala medier ska också handla om att Lamprechts relation med sin dansare Linn Hegdahl, 25, ska vara mer än vänskaplig – något som gjort Peg Parnevik rasande. 

Det är nog nu. Jag har fått nog. Jag är i ett förhållande med Filip. Linn är i ett förhållande med Jacob. Om jag ser en till kommentar eller dm om det kommer jag att bli oförskämd. Förstår ni ens hur okänsligt och taskigt det är mot någons partner i livet och i kärlek?”, skrev hon nyligen på Instagram Story. 

Fick positiv respons av poliser

Filip Lamprecht har även fått positiv respons från sin medverkan i ”Let's Dance” i veckan. Hans mamma Kristin Kaspersen var med om en upplevelse som ledde till glädjetårar.

– Hon hade varit ute och gått med hunden och sen hade hon gått till två poliser som tydligen hade suttit och snackat om att de kollat på programmet. De tyckte att vi hade gjort bra ifrån oss, säger Filip Lamprecht. 

Kristin Kaspersen var med om en upplevelse som ledde till glädjetårar.
Foto: Instagram

Kristin Kaspersen kammade hem vinsten i ”Let's dance” 2019 och ger tips till sonen. 

– Hon ger fortfarande tips, allt hon kan komma med. Hon är veteran, säger Filip Lamprecht. 

Vad tycker hon om din dans?

– Hon blir lika, om inte mer förvånad än vad jag är att det funkar, eftersom jag inte visste så visste ingen annan att allt skulle gå okej, avslutar han. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.