Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lämnade Gwen på BB – för att vara otrogen

Foto: Dennis Van Tine
Gwen Stefani.Foto: Admedia / Splash News
Gwen och Gavin.Foto: Mandatory Credit: Jpvegas/Famefl

Skilsmässan mellan Gavin Rossdale och Gwen Stefani blir bara smutsigare och smutsigare.

Enligt Daily Mail ska Rossdale ha haft en sexuell affär med parets barnflicka under tre år.

Rossdale ska också ha lämnat Stefani på BB när hon födde deras gemensamma barn för att i stället ha sex med barnflickan.

I augusti stod det klart att Gwen Stefani skiljer sig från maken Gavin Rossdale efter 13 års äktenskap. Efter det har fler och fler detaljer om parets äktenskap framkommit.

Gavin Rossdale ska ha haft en sexuell affär med parets barnflicka under tre år och nu kommer ytterligare uppgifter. Enligt en källa till tv-programmet "Access Hollywood" ska han nämligen ha lämnat sin fru Gwen Stefani på BB när hon födde deras tredje barn, Apollo, för att i stället ha sex med barnflickan.

 

LÄS MER: Gwen Stefani och Gavin Rossdale i pengastrid

Gavin Rossdale hade sex med barnflickan på bussen

Uppgiftslämnaren berättar också för tv-programmet att barnflickan brukade följa med Gavin Rossdale på hans turnéer för att ta hand om barnen och att de då haft sex med varandra på turnébussen medan barnen sov.

Enligt tidningen ska Gwen Stefani tycka att det är "skönt" att sanningen kommit fram i medierna.

– Ingen gillar att se en person dras ut i ljuset så här, men i det här fallet finns det en känsla av lättnad för Gwen över att andra vet vad hon gick igenom, säger en källa till New York Post.

 

LÄS MER: Gwen Stefani och Gavin Rossdale skiljer sig

Gwen Stefani hittade nakenbilder

Enligt Daily Mail ska Gwen Stefani ha konfronterat Gavin Rossdale redan i februari i år, efter att hon hittat både sex-sms och nakenbilder på barnflickan i barnens Ipad.

Gwen Stefani dejtar nu sin kollega i tv-programmet "The Voice", countryartisten Blake Shelton. Gwen Stefani och Gavin Rossdale har tre barn tillsammans, Kingston, 9, Zuma, 7 och Apollo, 20 månader.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.