Laleh Foto: Tommy PedersenLaleh Foto: Tommy Pedersen
Laleh Foto: Tommy Pedersen
Laleh Foto: Henrik JanssonLaleh Foto: Henrik Jansson
Laleh Foto: Henrik Jansson

Lalehs besked - spelar på "American Idol"

Publicerad

Laleh släpper en låt med amerikanske artisten Adam Lambert på torsdag, "Welcome to the show".

Samma dag kommer Adam Lambert dessutom att framföra låten i "American Idol", skriver Entertainment Weekly.

"Vi ses på 'Idol'", skriver Laleh på Instagram.

På torsdag släpper svenska Laleh en låt tillsammans med före detta "American Idol"-deltagaren Adam Lambert, "Welcome to the show".

Entertainment Weekly skriver att Adam Lambert samma dag kommer att sjunga låten i "American Idol", något som tillkännagavs förra veckan.

– Jag ville överraska mina fans med en ny, upplyftande låt inför våren. Jag frågade Max Martin om hjälp och han kopplade ihop mig med två fantastiska låtskrivare och producenter: Ali Payami, som arbetade med mig när vi gjorde "Ghost town" och Laleh, som även sjunger i låten, säger Adam Lambert i ett uttalande till tidningen och fortsätter:

– Jag känner att den här låten kommer ge folk styrka att vara exakt som det är.

Samtidigt skriver nu Laleh på Instagram om den nya singeln.

 

LÄS MER: Hellenius fråga ställer Laleh: "Hur vågar du?"

 

"Vi ses i 'Idol'"

"Adam Lamberts nya singel 'Welcome to the show' där jag medverkar", skriver hon bland annat i inlägget.

Hon skriver också:

"Vi ses på 'Idol'".

Expressen har varit i kontakt med Lalehs presskontakt som inte har någon ytterligare information huruvida Laleh kommer att medverka i amerikanska "Idol" med Adam Lambert på torsdag eller inte.

Samarbetat med flera världsartister

Laleh har tidigare bland annat samarbetat med världsstjärnan Ellie Goulding och albumet "Delirium". Även svenska Max Martin och Klas Åhlund samarbetade med artisten på albumet.

Hon har även samarbetat med Demi Lovato på nya albumet "Confident", där Laleh både skrivit och producerat tre av låtarna.

 

LÄS MER: Lalehs miljonsuccé – behöver inte jobba

 

Laleh har släppt dokumentär

Sist Laleh släppte ett eget album var 2013, "Colors". Hösten 2014 släpptes dokumentären om Laleh, "Jag är inte beredd att dö än", som hyllades stort av fansen.

Hon har dessutom spelats mycket på radio med låtar som "Colours", "Stars Align", "Goliat", "En stund på jorden" och "Tusen bitar".

I början av förra sommaren stod det klart att Laleh samlat nästan 20 miljoner i sitt egna bolag. Hon tar dessutom ut en månadslön på omkring 56 000 kronor per månad, enligt årsredovisningen för 2014.

 

 

Ett foto publicerat av Laleh (@laleh) Mar 14, 2016 kl. 12:02 PDT

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag