Laleh Pourkarim gör succé i "Så mycket bättre". Foto: Emil Nordin
Laleh Pourkarim gör succé i "Så mycket bättre". Foto: Emil Nordin

Laleh gör succé med låtarna från "Så mycket bättre"

Publicerad
Uppdaterad
Är Laleh nya September? Efter tre avsnitt av "Så mycket bättre" ligger sångerskans tre covers från programmet i topp på Itunes-listan över mest nedladdade.
Förra säsongen blev Petra "September" Marklund folkkär genom succéserien "Så mycket bättre". Flera av hennes låttolkningar från tv-programmet toppade listor i månader efteråt, däribland covern på Petters "Mikrofonkåt".
Nu undrar alla: vem blir årets stjärna i "Så mycket bättre"? Efter tre program är trenden tydlig: Laleh Pourkarim går i Septembers fotspår.

Topp tre

Laleh har, rent personligt, inte gjort så stort väsen av sig i programmet. Men när det varit dags att tolka de andra artisternas låtar har hon gått in för uppgiften till hundra procent.
Nu kommer belöningen. Sångerskans versioner av Tomas Ledins "Just nu", Eva Dahlgrens "Ängeln i rummet" och Timbuktu "Alla vill till himmelen" toppar Itunes-listan över de mest nedladdade låtarna just nu.
Och när Expressens läsare på lördagen svarade på frågan "Vem av artisterna tolkade Timbuktu bäst?" svarar var tredje (34 procent) Laleh.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag