Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Läkarens larm – efter Celine Dions förvandling

Sångerkan Céline Dion, 50, är närmast oigenkännlig på nya bilder. Nu kritiserar plastikkirurgen Dr Dave David stjärnans förvandling.Foto: BESTIMAGE / STELLA PICTURES BESTIMAGE
Plastikkirurgen Dr Dave David säger till Radar Online att stjärnan ”ser förskräcklig ut” och menar att Céline ska utfört skönhetsingrepp.Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS

Sångerskan Céline Dion, 50, är nästintill oigenkännlig.

Nya bilder på stjärnan har mötts av kritik från fansen som inte uppskattar hennes nya utseende.

Dion har nu också blivit anklagad för att ha plastikopererat sig – och för att operationerna inte har varit lyckade.

– Hon ser förskräcklig ut, säger plastikkirurgen Dr Dave David till Radar Online.

Céline Dion har några riktigt tuffa år bakom sig. För två år sedan gick hennes make René Angélil bort i sviterna av cancer. Sedan dess har stjärnan turnerat för fullt.

Nu visar Céline upp en förändring på sin Instagram. Hon har klippt lugg och dessutom färgat håret några nyanser ljusare. Hon syns även ha på sig en färgglad klänning med stora solglasögon på sig.

Bilderna har fått både fans och läkare att spekulera om stjärnans eventuella skönhetsingrepp.

 

LÄS MER: Céline Dions oro – karriären kan krossas av sjukdomen 

 

”Har använts botox där”

Radar Online har pratat med plastikkirurgen Dr Dave David, som inte haft Céline Dion som patient men som är bestört över de nya bilderna och menar att han inte längre känner igen stjärnan.

– Hon ser förskräcklig och sliten ut, säger han och utvecklar sin åsikt:

– Formen på hennes ögonbryn hintar om att det har använts botox där. Förut hade hon ett rundare ansikte, nu har hon smalare uttryck. Hon ser ut som en helt ny person.

https://www.instagram.com/p/Bkdq4qogPFr/?utm_source=ig_embed

2016 blev Céline Dion änka efter att hennes make, René Angélil, gick bort 73 år gammal i strupcancer. Tillsammans fick de sönerna René-Charles, 17, samt tvillingarna Eddy och Nelson, 7.

Dödsfallet tog hårt på Céline Dion, i en intervju med The Sun berättade artisten att hon att hon aldrig kysst en annan man än Réne Angélil. De träffades första gången när Céline Dion bara var 12 år, och maken var stjärnans manager genom hela hennes karriär.

 

https://www.instagram.com/p/BlY5i5IgLuS/?taken-by=celinedion

 

LÄS MER: Céline Dion berättar nu sanningen efter makens död