Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lailas rädsla för att lämnas av kärleken

Laila Bagge är öppen med sin kamp för att kunna få barn med sambon Korosh Kananian. Foto: OLLE SPORRONG
Laila Bagge tillsammans med kärleken Korosh Kananian.Foto: OLLE SPORRONG
Laila Bagge, 45.Foto: IBL

Laila Bagge delar öppet med sig om sin kamp för att kunna få barn med sambon Korosh Kananian i nya säsongen av "Lailaland".

Men TV3-profilen är också rädd för att bli lämnad av kärleken – vare sig de kan få barn eller inte.

– Jag kämpar med det hela tiden, att tro på honom. Han säger att det inte spelar någon roll, men det är klart att det finns en rädsla, säger Laila Bagge.

I TV3:s "Lailaland" delar Laila Bagge, 45, med sig av hela sitt liv – och profilen vill inte bara visa upp de glammiga sidorna. I säsong 2, som hade premiär på tisdagen, får tittarna följa Bagges kamp för att bli gravid tillsammans med sambon Korosh Kananian, 28.

Ett beslut som från början inte alls var självklart för henne – TV3-profilen ville först inte visa sin kamp för att bli gravid.

Men när Laila Bagge pratade igenom det hela med sin producent inför inspelningarna så kom hon fram till att der kan vara bra att vara öppen med det – både för sin egen och för andras skull.

– Det är också jobbigt att hålla hemligt, man är rädd att någon ska se en när man går till en klinik eller så. Jag tänkte att det kanske är bättre att äga sin egen story, säger hon.

 

 

I programmet öppnar Laila Bagge upp om sin kamp för att bli gravid.Foto: TV3

Berättar om reaktionerna

Efter första säsongen översvämmades Bagge av meddelanden från människor i samma sits som hon, som delade med sig av sina berättelser och var tacksamma över att hon delade med sig.

– Jag fick otroligt många reaktioner från människor i samma situation, och jag fick veta att jag inte är ensam. Då skulle det kännas konstigt att inte gå vidare och visa allting i "Lailaland". Det är en sorg, och ett kämpande, men jag visar gärna min kamp. Att bara göra reality om att allt är härligt och roligt känns falskt, även om jag tycker det känns jobbigt, säger Laila Bagge, som liknar att ha en realityserie vid att blogga, något hon gjort under lång tid.

I "Lailaland" berättar Laila Bagge att hon kan ha svårt att tro på att Korosh Kananian stannar hos henne om hon inte kan bli gravid – samtidigt som hon är rädd för att slitiga småbarnsår ska förstöra för dem, och att de ska göra slut av den anledningen.

Laila Bagge tvekade först på hur öppet hon ville visa sina gravidkamp – men sedan hon öppnade upp sig många i samma sits visat både sin tacksamhet och sitt stöd.Foto: TV3

Laila Bagge: ”Klart det finns en rädsla”

– Jag kämpar med det hela tiden, att tro på honom. Han säger att det inte spelar någon roll, men det är klart att det finns en rädsla. Man kan inte låta bli att känna sig oduglig som inte kan få barn. Man känner sig maktlös, för kroppen beslutar något man själv inte får ta beslut om, och det är jättejobbigt, säger Laila Bagge.

Samtidigt försäkrar Korosh Kananian henne om att deras kärlek är viktigare än att de kan få ett barn – och att han är tacksam över relationen han har till sina bonusbarn, Liam och Kit.

– Han säger själv att om det är så att det inte går, så har han Liam och Kit, och att han är glad över att få vara en del av deras liv. Det känns ju jättefint och härligt att höra.

"Lailaland" visas tisdagar 21.00 på TV3, och finns tillgängligt på Viafree.