Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Lailas och Koroshs offentliga motgång: ”Behöver tänka”

Laila Bagge.
Korosh Kananian och Laila Bagge. Foto: SVEN LINDWALL EXP
Paret. Foto: OLLE SPORRONG

Laila Bagge och Korosh Kananian försökte få barn under ett års tid, men nu väljer paret att lägga planerna på is – för gott.

Det var dock viktigt för tv-profilen att vara öppen med graviditetskampen, eftersom att många säkerligen befinner sig i samma situation.

– Jag tycker att det är viktigt att våga stå för det, även om jag var livrädd över att göra det – till en början, säger Laila Bagge.

Laila Bagge, 46, har länge varit öppen kring sin kamp för att få barn med sambon Korosh Kananian. Graviditetskampen pågick i drygt ett år, men nyligen valde man att lägga planerna på is – för gott.

Den förre ”Idol”-domaren menar att hela hennes liv kretsade kring det, men att hon genom hela processen fick otroligt mycket stöd från både familjen och tv-produktionen.

– Från början så hade jag inte tänkt attdela med mig av det, men då har ju jag också producenter som säger: 'men vi filmar, så behöver vi inte visa detta senare', säger hon.

Men när hon fick titta på materialet så insåg hon att det var viktigt att vara öppen med graviditetskampen – då hon omöjligt kunde vara ensam om detta.

– Jag tycker att det är viktigt att våga stå för det, även om jag var livrädd över att göra det – till en början, säger Laila Bagge.

”Just nu har vi pausat det”

Tanken är att hon, även i fortsättningen, ska vara öppen kring dessa grejer – även om man för tillfället inte vet vad som kommer hända framöver.

– Om det händer något, så absolut. Men just nu har vi pausat det – eftersom att vi behöver tänka igenom vad nästa steg blir, säger Laila Bagge.

Funderat på andra lösningar

Tidigare har hon pratat om att donatorägg hade kunnat vara ett alternativ – men då hade man ännu inte tagit något definitivt beslut i frågan.

– Vi har försökt så många gånger, och det har inte funkat. Nu är det väl i så fall ”plan b” som vi får tänka på – vilket är donatorägg. Och den fnular vi lite på, berättade Laila Bagge i ”Nyhetsmorgon” för några månader sedan.