Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Lailas tuffa tid med Niclas – detaljerna om skilsmässan

Foto: SIMON HASTEGÅRD
Foto: OLLE SPORRONG

Laila Bagge beskriver skilsmässan från Niclas Wahlgren som en av de värsta perioderna i i sitt liv.

I en intervju med Aftonbladet Söndag berättar hon om den frostiga relationen med ex-maken.

– En offentlig skilsmässa är en plåga, säger hon till tidningen.

Laila Bagge, 46, och Niclas Wahlgren, 53, träffades i ”Let's dance” 2009 och gifte sig året därpå. Kändisparet fick en son 2011 men valde 2014 att skilja sig.

I en intervju med Aftonbladet Söndag beskriver hon tiden runt skilsmässan som svår.

– Jag har haft några riktigt jobbiga perioder i mitt liv, men den ligger definitivt bland mina topp tre. En offentlig skilsmässa är en plåga, framför allt när man känner att man blir utmålad som den hemska, kalla och elaka personen i skvallerpressen och på sociala medier. Folk är väldigt snabba på att döma, trots att det alltid finns två sidor av myntet, där jag inte ville ge min version eftersom vi har barn tillsammans, säger Laila Bagge till tidningen.

Talade inte med varandra

Hon berättar också att relationen till Niclas Wahlgren under en period var rejält frostig – de talade inte med varandra, men har i dag en bra relation.

– Jag tror svaret är så enkelt som tiden, med tiden lägger sig mycket av upprördheten och känslorna, säger Laila Bagge till Aftonbladet Söndag om hur de lyckades reparera vänskapen.

Fick hjälp av livscoach

I intervjun berättar Laila Bagge också om hur hon under en period kände sig förvirrad och försvagad – något hon fick hjälp med av en livscoach.

– Förut tänkte jag först och främst på hur andra mådde och kände. Och jag menar alla jag hade omkring mig, inte bara mina närmaste. Som kvinna och mamma är det nog relativt vanligt, men jag gick verkligen till överdrift, säger hon till tidningen och berättar att hon nu har en bättre balans i livet.

Laila Bagge lever numera med Korosh Kananian, 28.