Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Laila & Korosh tuffa kärlekshinder i början

Laila Bagge låg i skilsmässa när hon träffade Korosh Kananian - och hade ett ex som bodde i källaren, något hon berättar i ”Lailaland”. Foto: /IBL / /IBL
Laila Bagge och vännen Lili Assefa Foto: ANNA-KARIN NILSSON / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSEN
Laila Bagge och Korosh Kananian. Foto: OLLE SPORRONG

Tajmingen var inte optimal när Laila Bagge träffade sin Korosh Kananian - hon låg i skilsmässa från Niclas Wahlgren och det andra exet bodde i källaren.

– Att Korosh ens accepterade det, jag älskar honom för det! säger Laila Bagge i ”Lailaland”.

Laila Bagge, 45, träffade Korosh Kananian, 27, för tre år sedan. Han var betydligt yngre, barnlös och icke-offentlig.

Paret träffades på krogen Riche i Stockholm. Laila Bagge har berättat att hon var ointresserad, rentav otrevlig, mot honom den kvällen. Hon var inte inställd på att inleda något nytt, allra minst med en ung kille som Korosh Kananian. Men attraktionen fanns där och han lyckades till slut charma programledaren.

Laila Bagges skilsmässa från Niclas Wahlgren hade blivit officiell bara en månad tidigare. Dessutom bodde exet Mason Pitts, sonen Liam Pitts pappa, i husets källare - ett tillfälligt arrangemang som slutade med att han bodde där i ett år.

 

LÄS MER: Laila Bagge om kaosdejten med Korosh - slutade med akuten 

 

Laila Bagge: ”Att Korosh ens accepterade det!”

I realityserien ”Lailaland” på TV3 bekänner Laila Bagges väninna, PR-kvinnan Lili Assefa, att hon inte trodde att relationen skulle bli långvarig.

– Du har två barn, du var i en skilsmässa och jag tror inte att du tänker på hur absurt det är att Liams pappa bodde hemma i din källare. Det är modern family gånger tio, säger Lili Assefa.

– Att bli tillsammans med mig innebär att man måste gilla mina ex, barn, syskon och hund. Det är ett paket som följer med kan man säga. Att Korosh ens accepterade det,  jag älskar honom för det! säger Laila Bagge.

Laila Bagge har tidigare varit gift med Anders Bagge, som hon fortfarande är nära vän med.

”Lailaland” visas på TV3 på måndagar och på Viafree.

 

LÄS MER: Laila Bagges barnbesked med Korosh