Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Laila blev gravid – innan skilsmässan

I ”Lailaland” berättar Laila Bagge att hon fortfarande var gift med Anders Bagge när hon blev gravid med nya kärleken.
Foto: IBL
Laila Bagge med sonen Liam, som hon har tillsammans med musikern Mason Pitts.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/IBL BILDBYRÅ
Laila Bagge berättar att hon och Anders Bagge hade gett varandra tillåtelse att dejta fastän skilsmässan inte gått igenom.
Foto: OLLE SPORRONG
”Vi hade ju gått ifrån varandra, så det var egentligen bara på papperet, för det tog sex månader innan skilsmässan gick igenom, säger Laila Bagge.
Foto: OLLE SPORRONG

Laila Bagge träffade kärleken Mason Pitts kort efter separationen från Anders Bagge.

Bara månader senare blev hon gravid med äldsta sonen Liam – samtidigt som hon fortfarande var gift med Anders.

– Vi hade ju gått ifrån varandra, så det var egentligen bara på papperet, för det tog sex månader innan skilsmässan gick igenom, säger Laila Bagge i "Lailaland".

Det var 2002 som Laila Bagge för första gången träffade musikern Mason Pitts, som skulle komma att bli pappa till hennes första barn. Profilen hade nyligen separerat från Anders Bagge, som hon hade gift sig med sju år tidigare.

– Jag och Liams pappa Mason träffades i Houston, Texas, av alla ställen. Jag var turné med en grupp som jag var manager för, och han var på turné med sin grupp. Vi hamnade mitt emot varandra i hotellkorridoren, berättar Laila Bagge i tisdagens "Lailaland".


Anders Bagge och Laila Bagge tillsammans under ”Idol” 2013.
Foto: OLLE SPORRONG

Började dejta

Mason Pitts undrade var Laila Bagge var från, och blev genast intresserad när han fick svaret "Sverige".

– Efter det var det klart, skämtar Laila Bagge i programmet.

Paret började dejta, och det dröjde inte länge innan Laila Bagge var gravid.

– Jag trodde inte att jag kunde bli gravid vid det tillfället. Så tre månader in i vårt förhållande blev jag gravid, och jag visste ju inte ens om vi var ihop ordentligt. Och då ska jag tillägga att jag fortfarande var gift med Anders, säger Laila Bagge och skrattar i "Lailaland".

”Jag och Liams pappa Mason träffades i Houston, Texas, av alla ställen”, berättar Laila Bagge.
Foto: OLLE SPORRONG

”Hade ju gått ifrån varandra”

Men ex-paret var fortfarande vänner efter separationen, och var överens om att det var okej för dem båda att gå vidare och dejta andra efter uppbrottet – trots att skilsmässan inte var klar.

– Fast vi hade ju gått ifrån varandra, så det var egentligen bara på papperet, för det tog sex månader innan skilsmässan gick igenom. Så vi hade båda gett varandra tillåtelse att dejta andra

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.