Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Laila Bagges verkliga relation med exmaken Niclas Wahlgren

Foto: ROGER VIKSTRÖM
Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG
Foto: OLLE SPORRONG

Trots påskrivna skilsmässopapper är kontakten inte över.

Nu berättar Laila Bagge om relationen med exmaken Niclas Wahlgren.

– Vi har en god relation i dag och försöker ha det för Kits skull. Det känns bra, säger Laila Bagge.

Laila Bagge, 45, och Niclas Wahlgren, 53, gifte sig 2010 efter att ha träffats under ”Let's Dance”-inspelningarna 2009. Tillsammans fick de sonen Kit Wahlgren. Men för fyra år sedan meddelade paret att de valt att gå skilda vägar och att äktenskapet var över. Nu väljer Laila Bagge att kommentera hur relationen med exmaken ser ut i dag.

– Vi har en god relation i dag och försöker ha det för Kits skull. Det känns bra, säger Laila Bagge.

Wahlgren och Bagge ses i sammanhang som gäller sonen och försöker göra det bästa för honom.

– När vi lämnar och hämtar Kit så ses vi eller om vi behöver diskutera något som gäller Kit, säger Laila Bagge.

Kit visas framför kameran

Laila Bagge har tidigare valt att inte låta sonen Kit Wahlgren synas framför kamerorna men i det senaste avsnittet av hennes egen serie ”Lailaland” dyker han plötsligt upp.

I avsnittet semestrar Laila Bagge i Dubai tillsammans med sambon Korosh Kananian och henne två söner Kit Wahlgren och Liam Pitts. Under vistelsen fyller Kit Wahlgren sju år och delar av firandet visas i avsnittet. 

Laila Bagge berättar att beslutet om att Kit skulle vara med i programmet var ett gemensamt beslut som hon och exmaken Niclas Wahlgren tog tillsammans.

– Det skulle kännas konstigt om det är hans födelsedag och vi är där men inte visar det. För jag skrev ju om det på Instagram och bloggen, säger hon och fortsätter:

– Det är en balansgång för man vill ju inte heller att han ska känna sig att han inte får vara med om han nu vill det. Han ska inte känna sig bortprioriterad.

 

 

Hoppas på fler barn

Laila Bagge och Korosh Kananian har tidigare berättat om hur de försöker skaffa barn tillsammans men att Bagges ålder kan sätta käppar i hjulet. I Frida Boisens podcast "Succépodden" reflekterade Laila Bagge över hur det skulle bli ifall hon inte lyckas bli gravid.

– Hur längre får man adoptera i så fall? Det blir ju också så här, vill han ha ett biologiskt barn, då får vi se. Går det inte med mig, hur löser vi det då? Blir jag lämnad då, eller blir jag inte lämnad då? Då får jag hoppas att vår kärlek är så stark att jag inte blir lämnad, i så fall, säger Laila Bagge i "Succépodden".