Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Laila Bagges tuffa tid: ”Nära gå in i väggen”

Kärlekshyllningen till pojkvännen: ”Älskad och stark”
Laila Bagge, Korosh Kananian och Elin Härkönen hyrde ett hus på Gotland.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Laila Bagge och Korosh Kananian har varit tillsammans i sju år.
Foto: OLLE SPORRONG

Under en vår med mycket jobb har Laila Bagge varit nära att krascha.

Nu tackar hon kärleken Korosh Kananian för att hon orkat.

– Han hjälper mig hela tiden för att jag ska funka överhuvudtaget, annars hade det aldrig gått, säger hon.

Laila Bagge, 48, har tillbringat en vecka tillsammans med pojkvännen Korosh Kananian, 30, och vännen Elin Härkönen, 27, på Gotland.

”Jag känner att jag just nu befinner mig i ett lyckorus över att livet är så härligt” skriver hon på Instagram och fortsätter:

”Det har varit en jobbig vår och jag har faktiskt inte mått så bra på grund av att jag har jobbat alldeles för mycket och känt att jag har varit nära att gå in i väggen. Det har varit mycket tårar och kroppen har lagt av och sagt ifrån.”

Kollapsade i badrummet

Redan i höstas tog det höga tempot ut sin rätt när hon en morgon kollapsade i badrummet. Hon föll i golvet med bruten käke och trasiga tänder som följd.

I mars slog sonen Liam sin armbåge ur led på träningen vilket ledde till operation och flera sjukhusbesök.

På Rix Morronzoo har de varit underbemannade samtidigt som Laila Bagge spelat in nya realityserien ”Svenska powerkvinnor”.

– Man har bara 24 timmar på ett dygn. Jag sov kanske bara fyra timmar per natt. För att jag gick och la mig så sent för att jag släckte bränder. Både tv-inspelningen och radion gjorde att jag kom efter med annat, säger hon till Expressen.

Stressen har visat sig fysiskt.

– Jag själv går ofta inte in i väggen mentalt, utan det är kroppen som lägger av. Det har varit ryggskott och jag svimmar lätt. Jag har känt att jag varit på bristningsgränsen.

Hyllar pojkvännen

Efter en extrem vår tror Laila Bagge att det blir bättre framöver.

– Vi har fått in två nya kolleger på jobbet som börjar i augusti. Så här brukar det inte vara. Det händer inte ofta att allt, både privat och jobbmässigt, händer på en och samma gång, säger hon.

Hela tiden har Korosh Kananian funnits vid hennes sida och stöttat även med jobbet

”Du får mig att känna mig så jävla älskad och stark. Efter snart 7 år så fattar jag inte att jag fortfarande kan ha samma pirriga känsla i magen när jag ser på dig, men det har jag och jag tror att mycket beror på att man inte tar varandra för givet, och hamnar i en vardag där man glömmer att uppvakta varandra”, skriver hon på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CQ8EkWqHXs0/
Sanna Nielsens kärleksstöd bakom kulisserna

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.