Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Laila Bagges svar till exet Niclas Wahlgren

Niclas Wahlgren gick ut i sitt radioprogram på NRJ och berättade att han och exfrun Laila Bagges relation skulle behöva bli bättre, men att 'det krävs två för att tälja en barkbåt'.Foto: OLLE SPORRONG
Nu ger Laila Bagge sin bild av relationen med exmaken i sin podcast ”Roger och Laila”.Foto: ALL OVER PRESS / ALL OVER PRESS EERO HANNUKAINEN
Laila Bagge.Foto: MIKAEL SJÖBERG

Niclas Wahlgren gick ut i sitt radioprogram på NRJ och berättade att han och exfrun Laila Bagges relation skulle behöva bli bättre, men att 'det krävs två för att tälja en barkbåt'.

Nu ger Laila Bagge sin bild av relationen med exmaken i sin podcast ”Roger och Laila”.

– Jag tycker jag täljer som fasen, men vi kanske inte har samma modell på båten, säger Laila Bagge i podcasten.

Det var i sitt radioprogram på NRJ som Niclas Wahlgren, 53, avslöjade att han och exfrun Laila Bagge, 46, inte är vänner sedan de skilde sig 2015.

– Nej vi är inte vänner och vi kan inte hänga med varandra. Men vi är heller absolut inte ovänner med varandra, sa Niclas Wahlgren i programmet.

Han fortsatte med att säga att han hoppas att relationen blir bättre – men menade att båda parter måste vilja det då.

– Men det är som de säger 'det krävs två för att tälja en barkbåt'. 

 

 

Jobbar på relationen

Nu svarar Laila Bagge på exmakens ord, i sin podcast ”Roger och Laila”, som hon har med vännen och kollegan Roger Nordin.

– Jag håller med om att vi inte är vänner på det sättet att vi inte bowlar eller äter middagar ihop, det är vi ju inte. Men vi är ju absolut inte ovänner. Och vi har en bra kommunikation angående Kit, och kan prata och allting på det sättet, säger Laila Bagge i podcasten.

Rix FM-profilen säger också att hon tycker att hon jobbar på deras relation – men att de två kanske har olika bild av vad som ska göras.

– Men att det krävs två för att tälja en barkbåt... Jag tycker jag täljer som fasen, men vi kanske inte har samma modell på båten. Det verkar som vi båda täljer men inte riktigt har samma målbild på den här båten.

Roger Nordin fyller i:

– Jag tycker du ska ta det här med honom. Hur ser din barkbåt ut, kan du skicka en bild?

– Ja, så kanske vi kan börja tälja på samma, svarar Laila Bagge och skrattar.

 

 

Slutet på Laila och Niclas äktenskap

Roger Nordin berättar om ett uppbrott han gått igenom, och undrar när Laila Bagge visste att äktenskapet med Niclas Wahlgren skulle behöva komma till ett slut.

– Det här inte något man tar beslut om på tre sekunder, utan det är något som man lever med under väldigt lång tid. Och framför allt när det handlar om att man har barn med i bilden också, då är det inte något man avslutar på tre sekunder. Man ska ju vara säker, och den processen tar ett tag, säger Laila Bagge i ”Roger och Laila”-podcasten.

Podcasten ”Roger och Laila” går att lyssna på på I like radio.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.