Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Laila Bagges svar efter oigenkännliga bilden

I dag är vi vana att se Laila Bagge med ett blont svall.Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Laila Bagge berättar om den speciella återblicken.Foto: Instagram
Foto: SIMON HASTEGÅRD

Många följare häpnade efter återblicken på Laila Bagge.

Nu förklarar radio-profilen den oigenkännliga bilden.

– Jag var lite yngre, det är ju typ 25 år sedan om inte mer. Inte konstigt att man inte känner igen, säger Laila Bagge.

Med en bakgrund som skådespelerska, sångerska, tv- och radio-profil, musikmanager och jurymedlem i TV4:s ”Idol” har Laila Bagges, 46, karriär varit händelserik. På mornarna hör vi Bagges röst i radioprogrammet ”Rix Morronzoo” tillsammans med kollegan Roger Nordin, 42. Det var även just ”Rix Morronzoo” som på bjöd på en alldeles speciell återblick på Laila Bagge. På programmets Instagram kan man se en bild av radio-profilen från 90-talet, på omslaget av en av de populära ”Most wanted”-albumen.

Laila Bagge: ”Det är ju typ 25 år sedan”

De flesta som var unga under 90-talet har nog någon gång ägt en ”Most Wanted”-cd, men det är få som vet att det är just Laila Bagge på omslaget. Det är flera följare som skriver unhder inlägget att de har skivan hemma men aldrig sett att det är just Laila.

– Jag var lite yngre, det är ju typ 25 år sedan om inte mer. Inte konstigt att man inte känner igen, säger Laila Bagge.

https://www.instagram.com/p/BxZCRXLDK6R/

”Själv så har jag kastat typ allting”

Laila Bagge berättar att det hela helt enkelt var ett modelljobb. Hon minns det som en rolig grej och bilden är ett kul minne att ha i dag, men det var inte hennes beslut att spara.

– Det är kul att Korosh har sparat den bilden. Själv så har jag kastat typ allting men han hittade den, berättar hon.

Bilden låg nämligen redan kastad i soporna, men sambon Korosh Kananian, 28, hittade den och säger nu att det är det dyrbaraste han har, skrattar Laila Bagge.

– Då sa jag det att hade du varit född lite senare så hade du kunnat få det men nu får du nöja dig med det här som du får i dagens läge.

”Trivs bra som blondin”

På bilden ser vi Laila Bagge posera med mörkt hår, vilket gör henne nästan oigenkännlig från det blonda svall vi är vana att se henne med.

På frågan om det finns någon möjlighet att vi får se henne i en lika mörk nyans i framtiden svarar hon att det är något hon har lämnat bakom sig.

– Nej det tror jag inte, jag trivs bra som blondin, säger Laila Bagge.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.