Laila Bagge berättar om hur hon och sambon Korosh Kananians träffades. Foto: /IBL / /IBL EERO HANNUKAINENLaila Bagge berättar om hur hon och sambon Korosh Kananians träffades. Foto: /IBL / /IBL EERO HANNUKAINEN
Laila Bagge berättar om hur hon och sambon Korosh Kananians träffades.  Foto: /IBL / /IBL EERO HANNUKAINEN
Laila Bagge. Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESSLaila Bagge. Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS
Laila Bagge.  Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS
Laila Bagge tillsammans med Korosh Kananian. Foto: OLLE SPORRONGLaila Bagge tillsammans med Korosh Kananian. Foto: OLLE SPORRONG
Laila Bagge tillsammans med Korosh Kananian.  Foto: OLLE SPORRONG

Bagges hemlighet om kärleken: ”Sa inte klick”

Publicerad

Laila Bagge, 44, avslöjar att hon och sambon Korosh Kananian, 26, träffades.

I Aftonbladets intervjuserie ”13 med Trus” berättar hon att det tog ett tag innan det blev någonting.  

– Det sa inte klick, säger hon.

Efter skilsmässan från Niclas Wahlgren har Laila Bagges nya kärlek varit Korosh Kananian. I en intervju med Aftonbladet berättar tv-profilen Laila Bagge om hur paret träffades. 

Paret träffades ute på en krog. Laila Bagge berättar att hon först var ganska ointresserad den kvällen, men att hon sedan charmades av Korosh Kananian.

 

LÄS MER: Laila Bagge vill inte gifta sig med Korosh

 

– Sedan stod han där och så tyckte jag att han var ju charmig. Och blev genast på lite bättre humör, säger hon. 

Var inte redo för ett nytt förhållande

Men det tog ett tag innan Laila var redo att satsa på ett nytt förhållande. 

– Det fanns en attraktion med en gång, det fanns det, men det sa inte klick. Jag hade precis kommit ut från ett långt förhållande så jag var inte direkt redo så kände jag, säger Laila Bagge. 

För drygt ett år sedan flyttade paret ihop, men något giftermål kommer det inte bli. I en tidigare intervju med Expressen har hon sagt att hon är klar med äktenskapen. 

– Jag har gjort det två gånger. Nej, jag är klar med det. Man kan bevisa kärlek på så många olika sätt, sa hon då. 

Har pratat om barn

Men nu avslöjar Laila Bagge att paret pratat om att skaffa barn ihop. 

 

LÄS MER: Laila Bagge flyttar med kärleken  

 

– Vi har pratat om det men inte om oss på det sättet. Jag är inte purung, så det är inte ens säkert att det går. Jag vet inte ens om jag kan. Som han säger: jag kan skaffa barn vid 50, då är du död ändå. På skämt. Vi har inte riktigt diskuterat det så, säger hon.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag