Laila Bagges skönhets- metod – nu visar hon

Laila Bagge tycker att hon har börjat "förfalla totalt" – och bestämmer sig för att pröva en ny skönhetskur.
Foto: /IBL / /IBL
Laila Bagge.
Foto: TV3.
Laila Bagge.
Foto: TV3.

Laila Bagge tycker att hon har börjat "förfalla totalt" – och bestämmer sig för att pröva en ny skönhetskur. 

I dokusåpan "Lailaland" genomgår hon en hudanalys och prövar proteinet kollagen, som sägs släta ut rynkor. 

– Nu kommer säkert alla tro att jag gör det här för att jag är rädd för att åldras, säger Laila Bagge i programmet.

Laila Bagge, 45, testar en ny skönhetskur i "Lailaland" – hon dricker proteinet kollagen, som sägs bidra till att släta ut rynkor. 

I programmet berättar hon att hon märker att hennes hy förändras i takt med att åren går – och hon hoppas att den nya kuren ska hålla huden slät. 

– Det vore ju trevligt, för jag börjar förfalla totalt. Nu kommer säkert alla tro att jag gör det här för att jag är rädd för att åldras. Jag är inte rädd för att åldras, men jag vill gärna åldras med värdighet, säger hon i programmet. 


LÄS MER: Laila Bagges känslosamma uppgörelse med pappan 


Laila Bagge får resultatet i maj 

Avsnittet som visas på måndagskvällen spelades in för nära två månader sedan – i maj ska Laila Bagge få reda på om kuren har gett resultat. 

– Jag är lika spänd som alla mina vänner, vad det blir för resultat. Det ska bli jättespännande. Jag tycker i alla fall jag har fått en annan lyster, jag tycker ju jag ser annorlunda ut. Men jag vågar inte säga det förrän jag fått riktiga reslutat, säger Laila Bagge till Expressen. 


LÄS MER: Laila om stora sorgen efter sin mamma 


Dricker mycket vatten 

I övrigt satsar hon på två metoder för att hålla hyn ungdomlig – solskyddskräm, och rikliga mängder vatten.

– Jag använder alltid solskyddsfaktor när jag går ut. Det är för att undvika cancer, och för att inte se ut som ett russin när man blir äldre. Men den bästa källan är vatten. Jag är så dålig på att dricka vatten, det är något jag försöker bli bättre  på, säger Laila Bagge. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.