Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Laila Bagge sårad – efter hårda kritiken

Laila Bagges nya tv-serie har fått kritik.
Foto: Expressen
Nu slår tv-profilen tillbaka och berättar om hur ledsen hon blir av kritiken.
Foto: OLLE SPORRONG
Laila Bagge är aktuell med serien "Lailaland" på Viafree.
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG

Laila Bagges nya realityserie har fått hård kritik. 

Nu slår profilen tillbaka. 

– Jag blir uppriktigt ledsen, säger hon i "Rix MorronZoo". 

Laila Bagge är just nu aktuell med sin nya realityserie "Lailaland" där man får följa henne och sonen Liam Pitts, 14, vardag. 

I säsongens andra avsnitt berättade profilen om en av sina största rädslor – nämligen att pojkvännen Korosh Kananian ska lämna henne. 

– Att bli lämnad för att inte kunna få ett barn, att hans längtan efter barn tar över och att han skulle lämna dig därför. Det är en rädsla, berättar hon öppenhjärtigt i programmet. 

Men programmet har fått hård kritik.


LÄS MER: Laila Bagges ånger – med nya kärleken

Kritiken mot Laila Bagges realityserie: "pr-strategi"

Karolina Fjellborg har i en krönika i Aftonbladet kritiserat programmet och menar att det har en "bismak av pr-strategi". 

"Laila Bagge har fått ta en hel del smällar som offentlig person, medan exet Anders Bagge uppfattas som genuin mysfarbror och före detta svägerskan Pernilla Wahlgren gör realitysuccé som härligt tossig morsa. Så att hon vill förbättra sin image är förståeligt", skriver krönikören och fortsätter:

"Men om det är den enda poängen, blir "Lailaland" ett rent fåfängeprojekt. Och sådana är inte speciellt klädsamma."


Laila Bagge i "Idol"-juryn i TV4.
Foto: SIMON HASTEGÅRD

I fredagens avsnitt av "Rix MorronZon" slår Laila Bagge tillbaka mot kritiken.


LÄS MER: Därför vill inte sambon synas i Lailas program

Laila Bagge slår tillbaka: "Blir ledsen"

 Profilen menar att kritiken sårar henne på ett personlig plan. 

– Jag kan säga uppriktigt att jag blir ledsen på riktigt. Det är klart att krönikörer ska sitta på jobbet och skriva vad de tycker, men det de glömmer bort att när de sågar mig,  när det gäller Lailaland, så sågar de mig privat, säger hon i programmet. 

Laila Bagge menar att kritiken om att det skulle vara en ren pr-strategi är helt felaktig. 

– Det där är en total lögn. Att skriva att jag gör det för sådan vinning, för att skapa mer bolag när jag sitter och för första gången berättar att jag inte tror att jag kan bli gravid och att det är en jättestor sorg för mig, säger hon. 

Laila Bagge säger i programmet att anledningen till att hon berättar om svårigheterna att bli gravid är för att visa att andra kvinnor som lider av samma sak inte är ensamma. 

– Det krävs jävligt mycket för att prata om detta. Då blir jag så jävla ledsen att det enda de kan trycka på är skit i stället för att ta upp: ”fasen Laila, det där visste inte vi”. Jag lämnar inte ut mig själv för att tjäna mer stålar eller göra min son större på Yotube. 

Expressen har sökt Laila Bagge.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.