Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Laila Bagges rädsla för sveket från kärleken

Foto: OLLE SPORRONG
Foto: MIKAEL SJÖBERG

Laila Bagge har varit öppen med att hon och yngre kärleken Korosh Kananian försöker skaffa barn tillsammans.

I podcasten "Succépodden" erkänner TV3-profilen att hon funderar kring hur parets framtid kommer se ut om hon inte kommer kunna bli gravid.

– Går det inte med mig, hur löser vi det då? Blir jag lämnad då, undrar Bagge i podcasten.

Laila Bagge, 45, och sambon Korosh Kananian, 28, har tidigare berättat om hur de försöker skaffa barn tillsammans, men inte vet om det kommer gå på grund av Bagges ålder. I realityprogrammet "Lailaland" har tittarna fått följa deras resa mot att få barn tillsammans.

I Frida Boisens podcast "Succépodden" konstaterar Laila Bagge att hon genom Korosh Kananian nu kan sätta sig in i hur det är att inte veta om man kan bli förälder. Laila Bagge har två barn från tidigare förhållanden.

– Nu har jag två barn och jag är jättelycklig för att jag har det. Det finns ju de som inte kan få något barn alls. Jag kan ju inte sätta mig in i den känslan överhuvudtaget. Jag kan bara ha en förståelse på grund av att Korosh befinner sig i den. Nu kan ju han få barn, men är det så att han väljer att leva med mig så kan han ju inte det om inte jag kan det, säger hon i podcasten.

Laila Bagge önskan med Korosh – vill inte bli lämnad

Parets önskan att få bli föräldrar tillsammans har också fått TV3-profilen att reflektera över hur det kan komma att bli för deras förhållande om hon inte lyckas bli gravid.

– Hur längre får man adoptera i så fall? Det blir ju också så här, vill han ha ett biologiskt barn, då får vi se. Går det inte med mig, hur löser vi det då? Blir jag lämnad då, eller blir jag inte lämnad då? Då får jag hoppas att vår kärlek är så stark att jag inte blir lämnad, i så fall, säger Laila Bagge i "Succépodden".

 

 

Paret har valt att inte gifta sig, då Laila Bagge redan har varit gift två gånger, utan har i stället ett armband de fyller på med diamanter för varje år de varit tillsammans. Men Bagge trivs med att inte vara gift, och menar att det gör att man inte blir för bekväm.

– Jag tror också det här med att man inte är gift, så är jag ju livrädd för att förlora honom, och det vet jag att han är om mig också. Han värnar ju om mig. Han skulle lika väl kunna ta väskan och packa i dag. Så ser man inte varann mer och flyttar någonstans, säger Laila Bagge i podcasten.

 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.