Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Laila Bagges problem – efter bankens upptäckt

Foto: OLLE SPORRONG
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Under sommarens Rix FM-turné var oturen framme för Laila Bagge - dubbelt upp. 

Mitt under sommarturnén gick tv-profilens mobiltelefon sönder - samtidigt spärrades hennes kreditkort.

"Snacka om dubbel otur att både bli av med kort och mobil när man är på resande fot!", skriver hon på sin Instagram

Laila Bagge, 45, programleder "Rix Morronzoo" tillsammans med Roger Nordin, 41. Under sommaren har hon varit ute på turné med radiokanalen - men det blev ingen okomplicerad resa. 

Mitt under resans gång gick Laila Bagges mobiltelefon sönder, vilket hon skriver om på Instagram.

"Det går bra nu...", inleder hon inlägget med. 

Efter att ha fått mobilen lagad upptäcker tv-profilen att hon har hisnande många missade meddelanden. Hela 3780 olästa mejl och 185 olästa meddelanden.

"Jag har fått låna min systersons mobil sedan i torsdags, har varken kunnat ringa någon eller smsa om jag inte kunnat numret utantill eller mejla, då allt finns i telefonen. Eftersom jag varit på turné fram tills i dag har jag heller inte kunnat kolla koder osv som jag har hemma till allt! Men nu har jag äntligen fått mobilen lagad och som ni ser så har jag en del Mail och sms att gå igenom. Ingen stress här inte!" skriver Laila Bagge på Instagram. 

https://www.instagram.com/p/Bmdu2PIFsKV/?hl=sv&taken-by=lailabagge

 

 

LÄS MER: Kvinnorna som styr reality-klanerna i tv 

 

Aktuell med ny säsong av "Lailaland"

Laila Bagge berättar att det inte bara var mobiltelefonen som gick sönder under resans gång - hon fick även sitt kreditkort spärrat:

"Jag kan också berätta att mitt jädra kort har blivit spärrat då någon obehörig försökt handla med det utomlands, trots att jag inte har tappat det, så har dom lyckats få tillgång till det ändå! Som tur är hade jag lite kontanter som räckte under turnén, men snacka om dubbel otur att både bli av med kort och mobil när man är på resande fot!" skriver Laila Bagge på Instagram.

Laila Bagge och sonen Liam Pitts är aktuella med en ny säsong av den populära realityserien "Lailaland". Programmet har premiär i höst på TV3 och Viafree. 

”Det är viktigt att man får se en sann bild av mig, mitt liv och min familj. Allt är inte roligt, härligt och omgärdat av ett rosa skimmer. Det finns motgångar liksom framgångar. Och även ett galet vardagsliv som är fullt av stök, skratt och tårar precis som många andras”, skrev Laila Bagge i ett pressmeddelande inför den första säsongen av "Lailaland". 

Expressen har sökt Laila Bagge.