Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Laila Bagges pinsamma avslöjande – firandet slutade i kaos

Laila Bagge är aktuell med egna realityprogrammet "Lailaland".
Laila Bagge är aktuell med egna realityprogrammet "Lailaland".
Laila Bagge och Korosh Kanainan har varit ett par i tre år.
Laila Bagge och Korosh Kanainan.

Kärleken övervinner allt.

I premiäravsnittet av "Lailaland" berättar Laila Bagge om en besvärande händelse som inträffade bara en månad efter att hon träffat kärleken Korosh Kanainan.

– Jag har kissat ner honom! När jag vaknar och blir lite generad kräks jag på honom också, säger hon.

Laila Bagge, 45, gör reality. Hon och sonen Liam Pitts, 14, är huvudpersoner i ”Lailaland” på Viafree. Sambon Korosh Kanainan, 27, har en mindre framträdande roll i programmet men syns ibland.

I premiäravsnittet berättar Laila Bagge om en pinsam incident. När Bagge och pojkvännen precis hade träffats för tre år sedan, drabbades hon av akut vätskebrist. 

– När jag och Korosh hade varit tillsammans en månad känner jag helt plötsligt att jag mår illa och kräks på toaletten. Jag tänker att jag blivit magsjuk, men jag svimmar det första jag gör och vaknar upp och förstår att det här är uttorkning, säger Laila Bagge och fortsätter:


LÄS MER: Laila Bagge avslöjar relationen till sambons ex-flickvän 


– Jag måste till akuten och svimmar igen. Jag vaknar i hans armar och har lyckats pissa på honom så jag har kissat ner honom! När jag vaknar och blir lite generad kräks jag på honom också. Så vi åker till akuten med spyor och kiss och han står där och tar hand om mig och jag bara spyr. Det var så vi firade vår första månad tillsammans, kan man säga. Stackars Korosh, men han är ju fortfarande kvar. Det måste betyda att han gillar mig lite i alla fall.

Pojkvännen vill inte vara offentlig

Laila Bagge har tidigare berättat att Korosh Kanainan inte vill stå i strålkastarljuset. Trots det har han gått med på att synas ibland i "Lailaland".

– Korosh vill inte vara offentlig. Men nu råkar han vara tillsammans med en som är det och jag vill jättegärna göra reality, vilket han stöttar mig i.

– Han kände: "jag fattar att du vill göra det här. Blir det så att jag kommer synas lite, då är det okej". Det blir svårt att inte vara med - det förstår han ju själv eftersom han bor där. Han sa ja till det. 

”Lailaland” visas på Viafree från och med 12 mars.


LÄS MER: Laila Bagge flyttar med kärleken  

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.