Laila Bagge är aktuell med egna realityprogrammet "Lailaland".Laila Bagge är aktuell med egna realityprogrammet "Lailaland".
Laila Bagge är aktuell med egna realityprogrammet "Lailaland".
Laila Bagge är aktuell med egna realityprogrammet "Lailaland".Laila Bagge är aktuell med egna realityprogrammet "Lailaland".
Laila Bagge är aktuell med egna realityprogrammet "Lailaland".
Laila Bagge och Korosh Kanainan har varit ett par i tre år.Laila Bagge och Korosh Kanainan har varit ett par i tre år.
Laila Bagge och Korosh Kanainan har varit ett par i tre år.
Laila Bagge och Korosh Kanainan.Laila Bagge och Korosh Kanainan.
Laila Bagge och Korosh Kanainan.

Laila Bagges pinsamma avslöjande – firandet slutade i kaos

Publicerad

Kärleken övervinner allt.

I premiäravsnittet av "Lailaland" berättar Laila Bagge om en besvärande händelse som inträffade bara en månad efter att hon träffat kärleken Korosh Kanainan.

– Jag har kissat ner honom! När jag vaknar och blir lite generad kräks jag på honom också, säger hon.

Laila Bagge, 45, gör reality. Hon och sonen Liam Pitts, 14, är huvudpersoner i ”Lailaland” på Viafree. Sambon Korosh Kanainan, 27, har en mindre framträdande roll i programmet men syns ibland.

I premiäravsnittet berättar Laila Bagge om en pinsam incident. När Bagge och pojkvännen precis hade träffats för tre år sedan, drabbades hon av akut vätskebrist. 

– När jag och Korosh hade varit tillsammans en månad känner jag helt plötsligt att jag mår illa och kräks på toaletten. Jag tänker att jag blivit magsjuk, men jag svimmar det första jag gör och vaknar upp och förstår att det här är uttorkning, säger Laila Bagge och fortsätter:

 

LÄS MER: Laila Bagge avslöjar relationen till sambons ex-flickvän 

 

– Jag måste till akuten och svimmar igen. Jag vaknar i hans armar och har lyckats pissa på honom så jag har kissat ner honom! När jag vaknar och blir lite generad kräks jag på honom också. Så vi åker till akuten med spyor och kiss och han står där och tar hand om mig och jag bara spyr. Det var så vi firade vår första månad tillsammans, kan man säga. Stackars Korosh, men han är ju fortfarande kvar. Det måste betyda att han gillar mig lite i alla fall.

Pojkvännen vill inte vara offentlig

Laila Bagge har tidigare berättat att Korosh Kanainan inte vill stå i strålkastarljuset. Trots det har han gått med på att synas ibland i "Lailaland".

– Korosh vill inte vara offentlig. Men nu råkar han vara tillsammans med en som är det och jag vill jättegärna göra reality, vilket han stöttar mig i.

– Han kände: "jag fattar att du vill göra det här. Blir det så att jag kommer synas lite, då är det okej". Det blir svårt att inte vara med - det förstår han ju själv eftersom han bor där. Han sa ja till det. 

”Lailaland” visas på Viafree från och med 12 mars.

 

LÄS MER: Laila Bagge flyttar med kärleken  

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag