Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Laila Bagges kris med Niclas och Korosh

Laila Bagge och Korosh Kananian har gett ut skönhetsmärket Kolai.Foto: Peter Knutson / Copyright ©Peter Knutson All Rights Reserved. 0
Laila Bagge i ”Let's dance” 2009.Foto: OLLE SPORRONG
Niclas Wahlgren.Foto: MICHAELA HASANOVIC

De fann kärleken i ”Let's Dance” men skilde sig 2014 under uppmärksammade former. 

Niclas Wahlgren öppnade upp sitt hjärta och berättade att det var han som hade blivit lämnad. 

Nu berättar Laila Bagge, som är tillsammans med den 18 år yngre Korosh Kananian, om den svåra perioden. 

– Det spekulerade i att familjen hade sagt upp bekantskapen med mig, det var så mycket grejer. Så i och med det, en skilsmässa och att jag då några månader efter träffade någon som var ung, det var jobbigt, säger hon. 

Det brände till rejält när Niclas Wahlgren, 54, och Laila Bagge, 47, tävlade i ”Let's Dance”. Snart stod det klart att de hade hittat någonting finare än färdigheter inom dans – de gifte sig 2010 och fick sonen Kit, 8. 

Men den storslagna kärlekssagan fick inte ett lyckligt slut. I september 2014 stod det klart att de skulle gå skilda vägar och skilsmässan fick stor uppmärksamhet. Niclas Wahlgren öppnade i samband med uppbrottet upp sitt hjärta inför alla och berättade sin sida av det hela. 

– Jag älskar henne mest av allt i hela världen, jag kan inte tänka mig att leva utan henne. Jag ville kämpa in i kaklet. Men jag vet att hon har gått vidare och att det är spiken i kistan, sa Niclas Wahlgren i Aftonbladets podcast @Afrus i januari 2015.  

Laila Bagge om förhållandet med Niclas Wahlgren

Wahlgren berättade också att det var han som hade blivit lämnad – och att Laila hade tröttnat på honom. 

– Det är tufft som fan att bli lämnad och jag märker att Laila går vidare. Det är min akilleshäl, jag älskar henne till döds fortfarande, och det måste vara jättejobbigt för henne också. Jag tycker att det är fruktansvärt att det blev så här.

Niclas Wahlgren sa då också att han hade en del dåliga sidor som han jobbade på – som han förstod kunde vara svåra att leva tillsammans med. 

I marsutgåvan av Tara berättar Laila Bagge att skilsmässan var väldigt smärtsam för henne. 

– Det klart att allt det där gjorde ont, jädrigt ont. Näst efter min mammas död var det nog den jobbigaste perioden i mitt liv. 

När Expressen når Laila Bagge berättar hon att det aldrig är lätt att gå igenom en skilsmässa. 

– Även om det är en lycklig skilsmässa, framför allt när vi gjorde det offentligt var det fruktansvärt jobbigt, för alla har en åsikt om vad som är rätt och vad som är fel. Det bildas förutfattade meningar, säger hon och fortsätter: 

– Det var otroligt mycket skriverier båda i sociala medier och i skvallerpress. Jag kände mig väldigt uthängd och uppmålad som en hemsk människa.

Laila Bagge och Niclas Wahlgren 2011.Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL

Tre månader efter att skilsmässan blev känd träffade Laila Bagge sin sambo Korosh Kananian, 29, som är 18 år yngre än henne och spekulationerna tog ännu en gång fart. 

– Det spekulerade i att familjen hade sagt upp bekantskapen med mig, det var så mycket grejer. Så i och med det, en skilsmässa och att jag då några månader efter träffade någon som var ung, det var jobbigt.

Räddningen fanns i vänner och Korosh – och de fick henne att känna sig mindre ensam. 

I dag har Laila Bagge lagt den svåra perioden bakom sig – och betonar att det inte är synd om henne.  

– Jag känner att den tiden är förbi, jag vill inte prata om den. Vi har barn gemensamt och jag respekterar Niclas som Kits pappa och vi har en god relation i dag.

Firade fem år med Korosh

Som bekant är Laila Bagge lycklig och kär igen – och hon och Korosh Kanian har firat fem år med varandra genom att ge ut det egna hårdvårdsmärket Kolai.

För Laila Bagge var det läskigt att kasta sig in i en relation igen – men hon utmanade sig själv, och i Korosh Kanianian har Laila Bagge funnit någon som får henne att känna sig tryggare än vad någon annan har kunnat. Och vad är då hemligheten med det? 

– Jag tror så här, att Korosh han ser mig, och jag behöver inte säga till honom vad jag känner, för han läser mig som en bok. Han finns där innan jag ens hinner be honom om att finnas där. 

Snart får vi även se mer av Laila Bagges och Korosh Kananians relation – den 14/5 har en ny säsong av ”Lailaland” premiär på Viaplay. För den som vill se programmet i TV3 har det premiär den 19/5 klockan 21.00. 

– Det är jätteroligt att det blev en säsong till. Första programmet handlar om mitt och Korosh femårsfirande, jag överraskade honom, säger Laila Bagge. 

Niclas Wahlgren redo att träffa kärleken på nytt

Niclas Wahlgren, som har sadlat om och blivit personlig tränare, berättade i februari att han är redo att träffa kärleken på nytt – men att han vägrar att använda sig av dejtingappar. 

– Jag tror på det naturliga mötet, säger han till Hänt. 

Niclas Wahlgren har precis återförenats med Mojje Johansson i ”Nicke & Mojje” och nya låtar är på gång, berättar Wahlgren på Instagram. 

Expressen har varit i kontakt med Niclas Wahlgren som hälsar att han hellre pratar om framtiden, än det förflutna. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.