Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Laila Bagge kollapsade på semestern – fick läkarvård

Laila Bagge drabbades av vätskebrist under semestern. Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS
Laila Bagge är på semester med Korosh Kananian och barnen i Dubai. Foto: OLLE SPORRONG
Laila Bagge har kollapsat tidigare på grund av vätskebrist. Foto: MIKAEL SJÖBERG

Laila Bagge är på semester med familjen i Dubai, men resan fick en oväntad start.

Redan under de första dagarna tvingades programledaren tillkalla läkare efter

 att hon drabbats av vätskebrist och svimmat.

– Jag blev lite rädd och min man var jättearg i går kväll. Han sa att nu räcker det, nu får det vara nog med det här, berättar Laila Bagge via telefon i Rix Morronzoo på måndagen.

Programledaren och "Idol"-profilen Laila Bagge, 45, är på semester med familjen i Dubai och ersätts i "Rix Morronzoo" i veckan av radioprofilen Maria Lindberg, som gör Roger Nordin sällskap i studion.

Under morgonens sändning berättar Laila Bagge över telefon om sin resa då hon bland annat träffar sin bror och hans familj.

Men semestern började med att hon tvingades tillkalla läkare på hotellet. Efter att ha druckit för lite vatten i värmen drabbades hon av vätskebrist och kollapsade. 

– Det första som hände i går var att jag drack för lite vatten så att jag fick tillkalla en läkare på hotellet och få Resorb och min man var jättearg på mig för att jag inte hade druckit vatten, berättar hon över telefon i programmet.

 

Har drabbats av vätskebrist tidigare

Glad över att vara på resa hade hon helt enkelt glömt att fylla på med vatten, berättar hon.

– Det är så varmt här så jag glömde dricka. Jag drack lite drinkar, det var de jag trodde. Så kom jag på sen att oj, jag drack inget vatten alls. Jag var så glad att vara på semester. Jag drack vin och läsk och läsk är inte direkt bra heller och kaffe, så inget vatten. Idag blir det bara vatten hela dagen, säger hon över telefon.

Det är inte första gången Laila Bagge drabbas av vätskebrist, och enligt programledaren var pojkvännen Korosh Kananian, 28, inte glad över det inträffade.  

 – Jag blev lite rädd och min man var jättearg i går kväll. Han sa att nu räcker det, nu får det vara nog med det här, berättar Laila Bagge i Rix Morronzoo.

Förra året missade Laila Bagge en sändning av radioshowen efter att ha kollapsat efter en weekend i Riga.

"Äntligen är jag uppe på benen igen, efter att ha haft vätskebrist och fått åka in till Danderydsakuten för att få dropp!", skrev hon på Instagram då.