Laila Bagges känga efter näthatet: ”Jag är trött på detta samhälle”

Det är inte första gången Bagges följare kritiserar hennes bilder
Bilden på Laila Bagge som pekar finger fick stor uppmärksamhet på Instagram.
Foto: Instagram
”På riktigt jag är så trött på detta präktiga samhälle som vi just nu lever i”, skrev Laila Bagge efter hatkommentarerna.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Efter att Laila Bagge la ut en bild på när hon pekade finger på Instagram har hon fått utstå en mängd hat – från missnöjda följare. 

Nu ger hon svar på tal. 

”På riktigt jag är så trött på detta präktiga samhälle som vi just nu lever i”, skriver hon på Instagram. 

Radio och tv-profilen Laila Bagge, 48, är ofta aktiv på sina sociala medier – och inte minst på Instagram där hon delar med sig av sitt liv. 

För ett par dagar sedan la hon ut en bild på sig själv, när hon pekade finger, med texten ”Bjuder på ett trotsigare jag denna morgon! Jahapp, detta kan också vara jag, när man känner att det räcker med att bli fotograferad”

https://www.instagram.com/p/CRYumWPHDhE/

Följare avföljde

Flera följare blev upprörda över inlägget och kommenterade att hon var en dålig förebild – och att de skulle avfölja henne. 

Men mitt bland alla hatkommentarer fanns det även följare som stöttade Laila Bagge. 

”Älskar denna bilden”, kommenterade en av hennes följare. 

”Älskar er följare som är så jädra positiva”

Efter det uppmärksammade Instagraminlägget väljer nu Laila Bagge att kommentera händelsen genom att dela bilder på flera andra kända kvinnor som pekar finger. I ett nytt inlägg på Instagram hyllar hon följarna som gett henne positiv respons – och ger en känga mot näthatarna.

 ”Jag bara älskar er följare som är så jädra positiva och som skickat så mycket kärlek både i kommentarsfältet och på DM under mitt inlägg där jag pekar finger”, och fortsätter:

”Som VUXEN KVINNA får man tydligen inte peka finger då man både är omogen, en dålig förebild, en dålig förälder, har bekräftelsebehov, borde skaffa sig ett riktigt jobb. Ja, åsikterna var många och vissa avföljde. På riktigt jag är så trött på detta präktiga samhälle som vi just nu lever i. Det har gått till överdrift”.

https://www.instagram.com/p/CRduHZ9HnbU/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.