Laila Bagge trodde först att tilltaget i radioprogrammet var ett skämt och reagerade kraftigt när hon förstod att det var på riktigt. Foto: OLLE SPORRONGLaila Bagge trodde först att tilltaget i radioprogrammet var ett skämt och reagerade kraftigt när hon förstod att det var på riktigt. Foto: OLLE SPORRONG
Laila Bagge trodde först att tilltaget i radioprogrammet var ett skämt och reagerade kraftigt när hon förstod att det var på riktigt. Foto: OLLE SPORRONG
Laila Bagge. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURESLaila Bagge. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Laila Bagge. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Laila Bagges ilska efter sexupptäckten

Publicerad

Rix MorronZoo ville göra något speciellt för att uppmärksamma Alla hjärtans dag.

De fick ett par att ställa upp för att göra ett kärleksbarn under direktsändning, något som fick Laila Bagge att reagera kraftigt.

– Det är inte okej! Jag är inte pryd, men sådant här gör man hemma, säger programledaren.

Radioshowen Rix MorronZoo ville göra något utöver det vanliga på Alla hjärtans dag. 

I måndags sökte de lyssnare som kunde tänka sig att komma till radion och försöka göra en Rix FM-bebis i livesändning. 

Yasin och Veronica nappade på erbjudandet. Paret har varit tillsammans i 20 år och har sex barn sedan tidigare. I morse gick de in i ett rum på radion och gjorde sitt bästa för att bli gravida. 

 

LÄS MER: Laila Bagge avslöjar Anders Bagges hemlighet 

 

Tilltaget fick programledaren Laila Bagge att reagera kraftigt.

– Jag trodde ju att det var ett skämt självklart! De kan ju inte gå in och göra barn i vårt sovrum. Jag menar det rummet som är menat för att vi som jobbar här ska kunna ta en nap, säger hon i ett klipp som Rix MorronZoo lagt upp på Instagram.

– Vi kommer tvätta lakanen och se till att allt är rent och snyggt efteråt, säger radioproducenten.

– Det är inte okej! Jag är inte pryd, men sådant här gör man hemma, säger Laila Bagge.

https://www.instagram.com/p/BfKli3bF0tV/?utm_source=ig_embed

Även lyssnarna reagerar på kärleksstunden i direktsändning.

"Här gick programmet över styr" skriver en person på Instagram.

"Jag är absolut INTE pryd och själva idén är väl ok. Men det hade ju varit mysigare om ni tidigare hade lottat ut en hotellnatt och att dom där kunde ha 'tillverkat' en liten RIX bebis. Tycker att det är larvigt att behöva se dom gå in i en 'skrubb' under sändning" skriver en annan.

Rix MorronZoo hade gjort i ordning vilorummet med tända ljus. I ännu ett klipp som radiokanalen publicerar på Instagram får följarna se Yasin och Veronica på väg in i kärleksnästet – förhoppningsvis för att bli sjubarnsföräldrar.

https://www.instagram.com/p/BfKvHnkFJ-q/?taken-by=rixmorronzoo

 

LÄS MER: Laila Bagges kritik efter Melodifestivalen 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag