Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Laila Bagges hämnd på exet – efter beteendet

Laila Bagge.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Laila Bagge.
Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Laila Bagge.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

När Laila Bagge skulle hämnas på sitt ex ville hon inte att det skulle gå obemärkt förbi.

I Rix Morronzoo avslöjar tv-profilen hur hon dumpade exkärleken – på ett mycket oväntat sätt.

– Han hade varit väldigt dum, jag vill inte gå in på vad han hade gjort, men jag beställde en massa sand och såg till att det dumpades på hans uppfart, berättar hon i programmet.

I måndagens sändning av Rix Morronzoo handlade det bland annat om hämnd – och det är då Laila Bagge, 46, delar med sig av den dråpliga berättelsen.

Tv-profilen berättar hur hon skulle hämnas på ett ex – och hur hon bokstavligen dumpade honom.

– Jag var väldigt lack på ett ex. Jag blev inte dumpad, men jag ville dumpa honom. Han hade varit väldigt dum, jag vill inte gå in på vad han hade gjort, men jag beställde en massa sand och såg till att det dumpades på hans uppfart, berättar hon i radioprogrammet och fortsätter sedan:

– Jag skickade fakturan till honom också, säger hon och skrattar.Betalade aldrig i efterhand

Laila Bagge berättar att hon aldrig tvingades betala i efterhand – men säger att det var en rolig hämnd.

– Det jobbiga är ju att man får stå för hand och ta bort det där med en spade och det tog ju några timmar. Han kunde inte komma in med bil eller någonting innan det där var borta från hela uppfarten. Det är väldigt roligt. Han stod och tänkte på mig i flera timmar och ångrade vad han hade gjort. Kärlekshyllningen till sambon

Laila Bagge är sedan flera år tillsammans med sambon Korosh Kananian, 28. Och hon har barnen Liam, 15, och Kit, 7. Laila Bagge är också känd för tv-publiken med tv-serien ”Lailaland” där hon delar med sig av livet tillsammans med familjen. 

Relationen med Korosh Kananian beskriver hon som väldigt jämlik.

– Just det här att känna att man är två om att lösa problem. Två om att dela glädje. Två om hemmet. Två om barnen. Jag har aldrig behövt känna mig ensam eller ta en fajt ensam sedan jag träffade honom. Jag känner verkligen att jag har någon som finns där, bara jag själv ber om hjälpen vilket jag är dålig på, har hon tidigare berättat för Expressen. 

Expressen har sökt Laila Bagge.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.