Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Laila Bagges gravidkamp: ”En väldigt jobbig grej”

Foto: /IBL / /IBL
Foto: OLLE SPORRONG

Laila Bagge öppnade upp om sin längtan efter att få barn med sambon Korosh Kananian i realityserien "Lailaland".

Nu står det klart att det blir en ny säsong och Bagge avslöjar att tittarna får fortsätta följa parets gravidkamp. 

– Alla människor har ju en sorg, och alla människor har också något roligt att berätta, säger Laila Bagge till sajten Hänt

Laila Bagge, 45, är mitt uppe i inspelningen av andra säsongen av realityserien "Lailaland", som visas på Viafree. I den första säsongen berättade tv-profilen om sin längtan efter att få barn med sambon Korosh Kananian, 27. Bagge uttryckte sin oro över att vara för gammal för att kunna bli gravid, och i ett avsnitt fick tittarna följa med henne på en läkarundersökning för att ta reda på sina chanser. Tv-profilen får då veta att chansen är väldigt liten, men dock inte utesluten. Det går att ge fertilitetsstimulerande sprutor för att öka möjligheten. Det blev ett glädjande besked för paret. 

Nu avslöjar Laila Bagge, för sajten Hänt, att tittarna kommer få fortsätta följa parets resa till att få barn tillsammans. 

– Absolut, det som jag går igenom i livet är med i programmet, och det här är en del jag går igenom fortfarande. Det är inte över bara för att den första säsongen är över, säger Laila Bagge till sajten.

Vidare berättar hon att många har hört av sig och berättat att de själva känner igen sig i hennes berättelse. Hon tycker det är viktigt som offentlig person våga prata om problemet.

 

LÄS MER: Laila och Korosh tuffa kärlekshinder i början 

 

Laila Bagge: "Saker jag aldrig hade pratat om"

Laila Bagge vill inte ge några mer detaljer från den nya säsongen utan hänvisar till att se programmet. 

– Alla människor har ju en sorg, och alla människor har också något roligt att berätta. Jag har kanske varit lite mer sluten, men nu känner jag mer att skit samma. Nu är jag tillräckligt gammal så nu måste jag öppna på de dörrarna. Jag är inte omänsklig, säger Laila Bagge.

Tv-profilen berättar att hon kommer fortsätta att vara öppen och personlig i nya avsnittet av "Lailaland", men hon menar att det var ett avvägande inför den första säsongen.  

– Det var saker jag aldrig hade pratat om eller berättat, till exempel det att jag lever med en yngre man och att det då kommer frågor som ”kan man få barn, kan man inte få barn?” Det är en väldig jobbig grej att gå igenom men jag kände att det måste finnas fler än jag som går igenom detta, säger Laila Bagge.

Expressen har sökt Laila Bagge.