Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Laila Bagges fasad med unga kärleken spricker

Senaste nytt om coronautvecklingen i Expressen TV – vi sänder direkt mellan 07 och 23 varje vardag och mellan 11 och 20 på helger.
Laila Bagge väljer att visa upp den osminkade sanningen om hemmalivet.
Foto: Olle Sporrong / Expressen / OLLE SPORRONG
Laila Bagge och Korosh Kananian tillsammans.
Foto: OLLE SPORRONG
Laila Bagge och Korosh Kananian är aktuella med skönhetsserien Kolai.
Foto: Peter Knutson / Copyright ©Peter Knutson All Rights Reserved. 0
Laila Bagge.
Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Laila Bagge spenderar mer tid än vanligt i hemmet på grund av den rådande coronapandemin. 

Nu väljer tv-stjärnan att visa sanningen om vardagen – och fasaden med sambon Korosh Kanian spricker. 

”Många låtsas att det är helt perfekt. Att man hinner med allt. Helt ärligt, vem gör det?”, skriver Laila Bagge på sin blogg.  

2019 var ett stort år för Laila Bagge, 47, och Korosh Kananian, 29. Paret höll en storstilad fest, med band som uppträdde och en egen blåsorkester, för att fira fem år tillsammans. Bara några dagar senare lanserades deras skönhetsföretag Kolai.

– Vi har fått fantastiskt fin feedback. Det är speciellt roligt när det är ett så personligt projekt. Det var en hyllning till vårt förhållande när vi fyller fem år, sa Korosh Kananian då. 

Nu har 2020 varit här ett tag och livet ser långtifrån ut som vanligt när världen har intagits av en pandemi. 

Laila Bagge vill lyfta fram det fina och vackra i världen – trots all sorg och smärta just nu. 

”Det lilla och självklara. Är så oerhört tacksam för mina två pojkar och min man och har kramat och myst lite extra i helgen med dem. Jag tror nog att det är många andra som sista tiden fått sig en tankeställare och kanske ändrat sitt sätt att leva på sista tiden”, skriver hon på sin blogg. 


Ger den ärliga bilden 

Tv-profilen försöker vara positiv och lyfter fram alla saker man har tid för i hemmet – som man annars inte har. 

Som att gå långa promenader i skogen, fixa sig varje morgon med båda hår och smink och så klart hinna städa varenda dag – men allt är bara en bluff. 

”Känner du igen dig? Inte? Vilken tur, för det gör inte jag heller. I själva verket har jag inte orkat fixa mig alls i helgen. Ingen make-up och inga långa promenader i skogen. Snarare tjat om vems tur det är att gå ut med hundarna. Ja en sån lat helg”, skriver Laila Bagge. 

Tv-profilen visar bilder när hon sitter i soffan och ett kök som är överfullt av disk. Laila Bagge tycker det är viktigt att lyfta fram sanningen 

”Många låtsas att det är helt perfekt. Att man hinner med allt. Helt ärligt, vem gör det? De flesta bilder ni ser på sociala medier är fake. Smutsen och oredan är bakom kameran och inte framför. Men det är bara det framför som ni får se”. 

”Instagram är fyllt med oärliga bilder”

Hon tycker inte att man ska ha dåligt samvete för att du man är hemma mycket just nu – och att hemmet trots det, är stökigare än någonsin. 

”Du är inte ensam, vi är i alls fall minst vi två”, avslutar Laila Bagge på sin blogg. 

När Expressen når Laila Bagge stryker hon under att det är viktigt att visa verkligheten – och lyfter fram fler problem. 

”Instagram är fyllt med oärliga bilder! Allt ifrån bilder som ger komplex för hur man ser ut, då man inte får samma resultat vid träning som den man kanske följer på Instagram får! Det är sorgligt att man hävdar att man varit på gymmet och tränat sig till en kropp som aldrig går att träna sig till om man inte lagt sig under kniven”, skriver Laila Bagge i ett meddelande.

Tv-profilen lyfter också fram mammor och pappor som låtsas vara perfekta i sociala medier. 

”Föräldrar som låtsas vara dad eller mom of the year, som tar bilder och lägger ut när dom leker med sina barn eller när dom gör andra roliga saker med sina barn. Många gånger när jag själv råkat vara närvarande i sådana situationer så har föräldern suttit mer i sin telefon och scrollat än spenderat tid med sitt barn”, berättar Laila Bagge. 

Laila Bagge säger att det här inte bara gäller influencers. 

”Många människor ger en annan bild än hur verkligheten ser ut”. 


SE MER:

Nästa steg kan bli äggdonation.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.