Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lailas utspel – efter Anders Bagges bröllop

Laila Bagge var bjuden på vigseln men inte på festen när Anders Bagge gifte sig med Johanna Lind, och valde att inte komma alls.Foto: /IBL / /IBL
Foto: OLLE SPORRONG
Laila Bagge kom inte på bröllopet.Foto: /IBL / /IBL

Laila Bagge var bjuden på vigseln men inte på festen när Anders Bagge gifte sig med Johanna Lind, och valde att inte komma alls.

När Laila Bagge gifte sig för andra gången var dock Anders Bagge med på bröllopet – men det kommer inte att bli ”tredje gången gillt”.

– Korosh är inte heller intresserad av att gifta sig. Vi kör på vårt eget sätt, säger tv-profilen.

De nyblivna makarna Anders Bagge, 50, och Johanna Lind, 46, lovade varandra evig trohet under en storslagen vigselceremoni i slutet av augusti.

Laila Bagge, 45, som är Anders Bagges ex-fru och ex-kollega, var inte på plats vid bröllopet. Hon var bjuden till vigseln men inte till middagsfesten, men valde att inte komma.

– Det får man acceptera. Jag respekterar och har full förståelse för att de vill gifta sig själva och inte ha några ex där, som jag förstår var Johannas önskan, säger Laila Bagge och fortsätter:

– Jag kände att då stannar jag hemma hela kvällen i stället och är med mina barn. Om jag bara ska komma på vigseln så är jag ju fortfarande där då. Då var det bättre att ge dem spacet. 

 

LÄS MER: Anders Bagges bröllop blir reality-tv 

Inga egna planer på bröllop

När Laila Bagge gifte sig med Niclas Wahlgren, 53, för åtta år sedan var Anders Bagge med på bröllopet.

Men det kommer inte att bli ”tredje gången gillt” för Laila Bagge.

– Anders var ju på mitt förra bröllop. Men jag och Korosh ska inte gifta oss. Jag har gift mig två gånger och stått och svurit att ”till döden skiljer oss åt”. Har jag gjort det två gånger så känner jag att det inte är mycket kraft i orden, säger hon.

Numera lever Laila Bagge tillsammans med sambon Korosh Kananian, 27, som hon är ”armbandsförlovad” med.

– Det är bättre att jag lovar och svär utan det där giftermålet framför en präst, för det verkar ju inte hjälpa. Vi försöker med någonting nytt, och Korosh är inte heller intresserad av att gifta sig. Vi kör på vårt eget sätt, säger hon.

 

LÄS MER: Laila Bagge avslöjar sanningen kring barnkampen med Korosh 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.