Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lailas besked om barn med Korosh

Laila Bagge får läkarens utlåtande om chansen att bli gravid och ringer Korosh Kananian för att berätta.
Laila Bagge får läkarens utlåtande om chansen att bli gravid och ringer Korosh Kananian för att berätta.
Laila Bagge och Korosh Kananian i ”Lailaland”.

I sin realityserie ”Lailaland” öppnar Laila Bagge upp om längtan efter barn tillsammans med 18 år yngre kärleken Korosh Kananian.

Efter en läkarutredning får Laila Bagge beskedet om sina chanser att bli gravid – och hon är inte beredd på att det ska väcka så starka känslor.

– Du lämnar inte mig om jag inte kan få barn? frågar hon sin sambo.

Redan när Laila Bagge, 45, började dejta den 18 år yngre Korosh Kananian, 27, för tre år sedan förstod hon att barnfrågan förr eller senare skulle dyka upp.

Av rädsla för att någon skulle bli sårad övervägde programledaren till och med att avbryta romansen. Men känslorna gick inte att hejda och utvecklades till äkta kärlek.

I ”Lailaland” på TV3 öppnar Laila Bagge upp om parets längtan efter att skaffa barn. Hon har genomgått en läkarundersökning för att ta reda på sina chanser att bli gravid.  

– Jag har ställt in mig på ett negativt svar för att inte bryta ihop helt, säger hon i programmet.


LÄS MER: Laila Bagges pinsamma avslöjande - firandet slutade i kaos 


Laila Bagge: ”Trodde aldrig jag skulle känna så här”

Men när läkaren ringer för att ge sitt utlåtande ställs saker på sin spets och Laila Bagge blir ängslig. Han berättar att chansen är väldigt liten, men dock inte utesluten. Det går att ge fertilitetsstimulerande sprutor för att öka möjligheten.

– Om det är så att det går, då tror jag att vi skulle säga: ”ja, vi vill ha barn”, säger realityprofilen i programmet. 

Om det inte skulle gå den naturliga vägen, så föreslår läkaren behandling med donatorägg.

Laila Bagge ringer för att berätta för Korosh Kananian - som tar emot beskedet med stor optimism.

– Det var skönt att höra, det är fortfarande en chans. Vi behöver inte måla fan på väggen, vi tar det som det kommer älskling. Går det inte så löser vi det på ett annat sätt, säger han.

– Jag älskar dig, du är fan bäst! Du lämnar inte mig om jag inte kan få barn?

– Nej, puss, försäkrar Korosh Kananian.

Efter inspelningen av ”Lailaland” har beskedet landat och känslorna sjunkit in. 

– Jag trodde aldrig att jag skulle känna så som jag faktiskt har gjort: att man känner sig värdelös. Jag har fått en helt annan förståelse för alla andra kvinnor som kanske inte kan få barn. Nu har ju jag två barn, så jag är jättelycklig. Men samtidigt förstår jag känslan av tomhet och att man är ”dålig” som kvinna. Sedan den här rädslan att bli lämnad för en sådan sak, det känns inte roligt. Men när läkaren sa att det finns 2% chans så blev det för mig som att han sa att det var 100%. Det var positivt, man får se det så i alla fall, säger Laila Bagge.

”Lailaland” visas på måndag kl 20:00 på TV3 och på Viafree.


LÄS MER: Laila Bagge sårad efter hårda kritiken 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.