Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Laila Bagges ärliga ord om gravidkampen – tar en paus

Laila Bagge.Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL
Laila Bagge och Korosh Kananian försökte få barn under ett års tid.Foto: OLLE SPORRONG
Den förre ”Idol”-jurymedlemmen beskriver hur hela hennes liv kretsade kring graviditetskampen.Foto: OLLE SPORRONG

Laila Bagge och Korosh Kananian försökte få barn under ett års tid, men nu väljer paret att lägga planerna på is – tills vidare.

Den förre ”Idol”-jurymedlemmen beskriver hur hela hennes liv kretsade kring graviditetskampen, men att hon genom hela processen fick otroligt mycket stöd från sin sambo.

– Vi har försökt så många gånger – och det har inte funkat, säger hon i TV4:s ”Nyhetsmorgon”.

Laila Bagge, 46, var på plats i ”Nyhetsmorgon”-studion för att berätta om den kommande säsongen av hennes egna realityserie ”Lailaland”. 

Den förre ”Idol”-jurymedlemmen berättade då om hennes kamp för att få barn med sambon Korosh Kananian, 28.

– Vi har tagit en liten paus. Vi har försökt så många gånger – och det har inte funkat. Nu är det väl i så fall ”plan b” som vi får tänka på, vilket är donatorägg. Och den finurlar vi lite på, säger Laila Bagge i programmet.

Kämpig process för Bagge

Laila Bagge berättar också att graviditetskampen pågick i drygt ett år.

– Vi höll ju på ett tag. Det var ju väldigt kämpigt. Jag tror att det var skönt att lägga det åt sidan. Nu andas vi lite och så tar vi nya tag om vi går vidare med det andra.

Programledaren Maria Forsblom, 32, undrar hur processen har påverkat deras relation.

– Det jag älskar med Korosh är att han säger: ”Det spelar ingen roll om jag hade träffat dig och du inte kunde få barn överhuvudtaget, jag hade inte älskat dig mindre för det.” Det känns ju otroligt skönt att få höra det. Alla kan ju inte få barn heller, men nu är ju jag lyckligt lottad som fått två. 

Tredje säsongen av Lailaland visas i tio avsnitt och har säsongspremiär måndagen den 6 maj 21.00 på Viafree, Viaplay och TV3.

Expressen har sökt Laila Bagge för en kommentar.