Laila Bagges ändringar i lyxiga hemmet

Ur arkivet: Bagge blir känslosam i programmet.
Laila Bagge berättar att poolen kanske också ska få en renovering – men i framtiden.
Foto: Instagram
Bagge berättar hur de kommer att ändra hemmet.
Foto: Instagram
”Så spännande”, skriver Laila Bagge.
Foto: Instagram
Laila Bagge ser fram emot en till renovering.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Foto: Robert Eklund / Robert Eklund

När sonen Liam Pitts är borta passar Laila Bagge och kärleken Korosh Kananian på. 

Nu får sig det lyxiga huset på Lidingö i Stockholm sig en rejäl omgång. 

”Nu börjar en spännande resa, ser så mycket fram emot att bygga ut huset”, skriver Laila Bagge på Instagram.

Laila Bagges, 49, och Korosh Kananians, 31, 30-tals hus på Lidingö i Stockholm har fått sig flera omgångar. Bland annat har golv, väggar och tak rivits och de har nästan bytt ett nytt hus i huset – och de lyxiga detaljerna är många. 

Nu är en renovering på gång igen. När sonen Liam Pitts, 18, är och hälsar på sin pappa i USA passar paret på att bygga ut hans rum, något Bagge berättar om på Instagram. 

– Nu är vi mitt i en ombyggnad eller hur älskling? Stå inte och peka på poolen det blir nästa projekt, säger hon i en video till sin pojkvän. 

”Vi kommer även bygga ut huset med 40 kvadratmeter rakt ut från köket med 4,5 meter takhöjd så vardagsrummet och köket blir totalt 90 kvadratmeter”, förklarar Laila Bagge vidare i en story. 

Laila Bagge har tidigare berättat att hon egentligen skulle vilja hitta en sjötomt att flytta till där de ska bygga sitt drömhus. 

– Jag vill ha högt i tak - gärna fyra, fem meter på vissa ställen. Det handlar om att hitta en tomt där man får tillbaka pengarna. Det spelar ingen roll om huset är i guld, om det kanske ligger vid en järnväg. Jag vill ha havs- eller sjöutsikt. Det behöver inte vara en sjötomt. På tio år har det bara dykt upp en sådan tomt. Då var jag mitt i en renovering och hade fått sälja till förlust, har hon sagt till Leva & Bo. 

Så går det att renovera ihop

Sjötomten lyser alltså med sin frånvaro men klart är nu i alla fall att utbyggnaden får högt i tak. 

”Nu börjar en spännande resa, ser så mycket fram emot att bygga ut huset”, skriver Laila Bagge på Instagram. 

Hon har också tidigare berättat hur det går att renovera tillsammans med Korosh Kananian. 

– Jättebra! Vi har samma smak. Det enda som skiljer oss åt är att han gärna vill renovera överallt samtidigt. Då är det stökigt hela tiden i ett antal månader. Jag vill ha ordning och reda och kaos på vissa ställen. Korosh mår inte dåligt av att det är kaos överallt. Det gör jag.

Öppnar upp om mammans cancer: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.