Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Laila Bagge tvingades betala – berättar i tv

Laila Bagge har tvingats lägga runt 50 000 kronor på parkeringsböter – något hon berättar i ”Lailaland”. Foto: MIKAEL SJÖBERG
I ”Succépodden” berättar Laila Bagge att det är pojkvännen Korosh Kananian som främst sköter hennes ekonomi. Foto: TV3

Den lilla gula lappen på fönsterrutan är något Laila Bagge är van vid.

I ”Lailaland” berättar hon om hur många tusenlappar som lagts på parkeringsböter.

– Nej men 50 000 kanske, säger Laila Bagge i programmet.

I det senaste avsnittet av Lailaland tar Laila Bagge med sig familjen till Dubai. Hennes lillebror har för första gången blivit pappa och eftersom han bor i Kina bestämmer sig familjer för att mötas ”halvvägs”, vilket då blev i Dubai. 

Under resan besöker familjerna bland annat ett shoppingcenter och sonen Liam Pitts hittar snabbt en klocka han gärna vill ha. Men priset ligger på nästan en halv miljon kronor.

– Vad härligt, den kan du handla när du blivit stor som UFC fighter, svarar Laila Bagge i programmet.

 

 

Laila Bagge övningskör med sonen Liam. Foto: TV3

Lagt 50 000 på parkeringsböter

Men Liam Pitts ger sig inte så snabbt utan svarar emot sin mamma med ett kaxigt svar.

– På alla dina parkeringsböter så tror jag att det hade blivit lika mycket, säger Liam Pitts.

Laila Bagge nekar sonens anklagelser och menar att hon inte nått så stora summor i parkeringsböter. Men att Laila Bagge parkerat olagligt verkar trots allt förekommit ett antal gånger och det är många tusenlappar som lags på detta.

– På riktigt, nej men 50 000 kanske, säger hon.

 

 

Korosh Kananian och Laila Bagge tillsammans. Foto: OLLE SPORRONG

Sambon sköter hennes ekonomi

Laila Bagge har tidigare berättat i podcasten ”Succépodden” med TV3-profilen Frida Boisen att hon har svårt att hålla i pengarna och att det är sambon Korosh Kananian som sköter hennes ekonomi.

– Det är Korosh som har gjort det här, han tyckte att jag brände för mycket pengar. Han klippte mina kort, han tyckte att jag köper på mig för mycket saker. Och jag gör det. Jag unnar mig, då köper jag saker, säger Laila Bagge i ”Succépodden”.

Laila Bagge berättade också i podcasten att hon har tre konton, ett företagskonto, ett räkningskonto och ett skojkonto. När pengarna är slut på skojkontot får hon gå genom sambon för att få mer.  

”Lailaland” sänds tisdagar 21.00 på Tv3 och Viafree.

Expressen har sökt Laila Bagge.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.