Foto: SIMON HASTEGÅRD
 Foto: SIMON HASTEGÅRD

Laila Bagge stoppad – förd akut till sjukhus

Publicerad
Uppdaterad

Radioprogramledaren Laila Bagge missade sändningen i Rix Morronzoo.

I stället fick hon tillbringa natten på sjukhus.

"Hennes mage satte stopp för hennes planer... I stället har hon tillbringat natten på sjukhus", skriver Rix Morronzoo på Instagram. 

 

Tidigare "Idol"-domaren och radioprogramledaren Laila Bagge fick tillbringa natten på sjukhus, i stället för att sända Rix Morronzoo tillsammans med bland andra Roger Nordin. 

På Instagram har Rix Morronzoo lagt upp ett inlägg med en bild på Laila Bagge i sjukhussängen.

"Vi trodde att vår vän Laila skulle vara på plats i studion i dag efter sin kärleksweekend i Riga. Men hennes mage satte stopp för dessa planer...", står det i inlägget. 

LÄS MER: Laila Bagges nya barnbesked 

Laila Bagge överraskade Korosh Kananian

Laila Bagge överraskade sin pojkvän Korosh Kananian med en resa till Riga. 

"I fredags kidnappade jag Korosh och åkte till Riga. Han hade inte en aning om vart vi skulle förrän vi satt på planet. Och det han heller inte visste var att två av våra vänner också skulle med vilket blev en glad överraskning lite senare på kvällen när dom plötsligt dök upp i baren som vi befann  oss på!", skrev hon på sin blogg

https://www.instagram.com/p/Bbdo48EgVA3/?taken-by=rixmorronzoo

Kanalen fortsätter:

"I stället har hon tillbringat natten på Danderyds sjukhus. 1 liter drop senare mår hon mycket bättre. Nu är hon hemma och vilar upp sig. Vi ringer Laila om en stund och kollar läget. På med radion. Kram Roger #rixmorronzoo".

 

LÄS MER: Laila Bagges oväntade sexavslöjande 

 

"Krya på dig"

Många följare sänder in hälsningar till programledaren.

"Usch! Stackare! Krya på dig! Saknar din ljuva stämma", skriver en följare.

"Oj då, hoppas det inte är något allvarligt. Krya på dig", skriver en annan person. 

En annan skriver: 

"Krya på dig. Behöver ditt spontanskratt i radion. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag