Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Laila Bagge slår tillbaka mot ryktet om Korosh

Laila Bagge bemöter en fördom kring hennes relation med 18 år yngre kärleken.Foto: /IBL / /IBL
Korosh Kananian och Laila Bagge blev ett par för fyra år sedan.Foto: SVEN LINDWALL EXP

Framgångsrika Laila Bagge har en ny affärspartner vid sin sida: den 18 år yngre sambon Korosh Kananian.

En fördom paret har mött är att han skulle vara ihop med henne för pengarna – något Laila Bagge menar är felaktigt.

– Han klarade sig alldeles utmärkt innan mig med sina pengar och sitt jobb. Det hade varit ett jävligt jobbigt skådespel, säger hon i podcasten Värvet.

Enligt tv- och radioprofilen Laila Bagge, 45, finns det många förutfattade meningar om hennes relation med den 18 år yngre kärleken Korosh Kananian, 27. 

I podcasten Värvet, som leds av Kristoffer Triumf, ger Laila Bagge svar på tal kring en av fördomarna - att Korosh Kananian skulle vara ihop med henne på grund av att hon är ekonomiskt framgångsrik.

– Jag tror inte att han hade orkat stå ut med mig i fyra år - mina ex, barn och media - om det bara handlade om pengar. Han klarade sig alldeles utmärkt innan mig med sina pengar och sitt jobb. Det hade varit ett jävligt jobbigt skådespel, säger hon.

Sambon ny kollega: ”Jag tjatade jättemycket på honom”

När Laila Bagge och Korosh Kananian träffades för fyra år sedan jobbade han som säljare på ett försäkringsbolag. Vid sidan om sin tv- och radiokarriär driver Laila Bagge flera företag med stor framgång.

Sedan en tid tillbaka är sambon hennes nya affärspartner. Men det krävdes övertalning för att få honom med på noterna.

– Jag tjatade jättemycket på honom för jag tyckte att han var en jävligt bra säljare, jag sa: ”ska inte vi jobba ihop”. Sedan hittade jag ett ekologiskt hudvårdsmärke och tänkte att det här är grymt bra. Jag sa: ”Jag går inte in i det här själv”. Jag måste ha någon som är med och sköter strukturen, och då tyckte han att ”nämen ja, vi kör”, säger Laila Bagge.

 

LÄS MER: Laila Bagges problem efter bankens upptäckt 

 

Enligt Laila Bagge är det hon som är idésprutan, och Korosh Kananian är bromsen.

– Min sambo får bromsa mig. För det kan vara att jag säger: ”Det här verkar skitkul, kan vi inte starta ett företag?”. Då säger han: ”Men du har redan fyra, Laila. Nu lugnar vi oss. Tänk över det i två veckor, vill du fortfarande göra det då så kör vi”. Ofta inser jag att jag redan har så mycket att göra, säger hon.

Laila Bagge berättar att Korosh Kananian inte har något intresse av att vara offentlig. Men för hennes skull så har han ställt upp på att synas i realityserien ”Lailaland” på TV3.

 

LÄS MER: Laila Bagges barnkamp med Korosh