Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Laila Bagge lämnar nu TV4 – här är nya jobbet

Laila Bagge lämnar TV4 efter åtta år - trots kanalens försök att behålla henne.Foto: Olle Sporrong
Tv-profilen har värvats av rivalen TV3 mitt under inspelningarna av "Idols" avskedssäsong.Foto: Izabelle Nordfjell
"Idols" avskedssäsong i höst blir hennes sista jobb för kanalen.Foto: Olle Sporrong

Laila Bagge lämnar TV4 efter åtta år - trots kanalens försök att behålla henne.

Tv-profilen har värvats av rivalen TV3 mitt under inspelningarna av "Idols" avskedssäsong.

– Jag fick ett erbjudande som jag inte kunde tacka nej till, säger hon och berättar om nya kärleken Korosh, 24.

Laila Bagge lämnar TV4.

"Idols" avskedssäsong i höst blir hennes sista jobb för kanalen.

Samtidigt har Laila Bagge i hemlighet skrivit på för rivalen TV3.

Där ska Laila Bagge leda inredningsprogrammet "Kan vi hjälpa till?", som sänds nästa år, där profilen och snickaren Björn Christiernsson, som tidigare jobbat med "Äntligen hemma", träffar kunder i byggvaruhus och hakar på dem hem för att hjälpa till att bygga om.

 

 

LÄS MER: Han är Laila Bagges nya kärlek

 

 

– Det kan vara både stora och små grejer. Vi möter olika människor och tar in deras liv också. Det är en sarkastisk jargong mellan mig och Björn, med mycket hjärta och humor. Det är väldigt roligt att jobba med Björn. Jag har stor respekt för honom. Jag står för inredning, han för bygg. Vi är ett team och jobbar ihop för att hjälpa folk, säger hon och fortsätter:

– Det känns verkligen roligt. Det är något nytt. Jag har alltid brunnit för inredning. Jag har ju byggt två hus förut som jag ritat själv. Det är en hobby som jag alltid har haft. Det är jättekul.

Laila Bagge vill inte berätta om det blev en dragkamp mellan kanalerna. Men klart är att TV4 inte ville förlora sin profil. Bagge erbjöds vara kvar.

 

 

LÄS MER: Bagge: "Det går bra med kärleken"

 

 

– Det vill jag inte gå in på. Jag fick ett erbjudande som jag inte kan tacka nej till. Jag fick ett bra förslag från TV3. Det är ett bra program, säger hon.

Hur var det att ge TV4 beslutet?

– Det är en sorg det också, självklart. För det har ju varit mitt hem de åtta senaste åren. Men det var dags att gå vidare mot nya utmaningar, säger hon och fortsätter:

– Jag älskar ju verkligen TV4. Men jag tycker att det är kul med nya utmaningar också. Kollegerna på TV4 lyckönskar mig och förstår mig ändå. Vi har jobbat ihop i åtta år, och man vill ju utvecklas. Jag behöver nya utmaningar.

 

 

Är det bra betalt?

– Inga kommentarer. Jag kan väl köpa mig en oxfilé som Carina Berg brukar säga.

Laila Bagge jobbar fram till midsommar. Sedan väntar semester till hösten. Samtidigt har tv-profilen nyligen hittat kärleken igen i Korosh Kananian, 24.

Paret har träffats sedan årsskiftet men är väldigt hemliga med sin relation.

– Vi absolut lika privata med det, men still going strong.

Om reaktionerna på åldersskillnaden säger hon:

– Människor får tycka som de vill. Det enda jag vet är att livet är väldigt kort och det viktigaste är att man lever livet som man vill leva det. Människor kommer alltid att ha olika åsikter. Det är bara att låta dem ha det, så länge man lever sitt eget liv och man själv är lycklig i det. Då är det inget problem.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.