Laila Bagge och kärleken Korosh Kananian Foto: Olle SporrongLaila Bagge och kärleken Korosh Kananian Foto: Olle Sporrong
Laila Bagge och kärleken Korosh Kananian Foto: Olle Sporrong
Laila Bagge Foto: Simon HastegårdLaila Bagge Foto: Simon Hastegård
Laila Bagge Foto: Simon Hastegård

Laila Bagge hade hemlig sambo

Publicerad

På måndag har Laila Bagges nya byggprogram "Kan vi hjälpa till?" premiär.

Nu berättar Laila Bagge att hon och kärleken Korosh Kananian har flyttat ihop i hemlighet, i Lailas hem på Lidingö.

Dessutom har paret tagit nästa steg i relationen – de har startat ett bolag ihop.

– Det ingen chans att det ska ta slut med Korosh överhuvudtaget, säger Laila Bagge.

Från TV4 till TV3.

Nästa vecka har Laila Bagge och Björn Christiernssons nya program "Kan vi hjälpa till?" premiär. I programmet befinner sig de två programledarna i olika byggvaruhus där de överraskar vanliga människor och frågar om de får hjälpa till med deras inredning.

– Husbygge och inredning har alltid legat mig varmt om hjärtat. Är det något jag har haft som hobby jämsides med musiken är det just det. Just det här att få kreera, i stället för att skriva en låt blir det en annan form av konstnärligt utformande som man får utlopp för, säger Laila Bagge.

Att byta från en talangjakt till ett byggprogram var ett självklart val.

– Jag har älskat att göra "Idol" men efter det kände jag att jag ville göra något annat. Musiken började som en hobby och så slutade det med att jag tjänade pengar på det. Nu slutar det med att jag tjänar pengar på min andra hobby som är inredning.

– Det har varit väldigt roligt. Det tar ett tag för dem innan polletten trillar ner och just de här minerna innan är väldigt roliga. När man ser mig med kameror tänker man väl "var är guldbiljetten?" så de blir väl lite förvirrade, haha.

Laila Bagge bor redan ihop med Korosh Kananian

Det var i maj förra året som Laila Bagge, 43, först berättade om sin då hemliga kärlek, Korosh Kananian, 25.

Laila Bagge och Korosh Kananian har tidigare bott på varsitt håll. Men nu har paret flyttat ihop i hemlighet utan att någon fått veta, avslöjar Laila. Paret har bott ihop en längre tid.

– Vi bor faktiskt redan ihop. Det funkar bra tycker jag.

Vilka har vetat om det?

– Den närmsta kretsen.

 

LÄS MER: Laila Bagges kärleksgåva till Korosh Kananian

 

Paret bor hemma hos Laila Bagge på Lidingö.

Är han redlig, städar han och så där?

– Han är nog mer ordentlig än jag faktiskt, haha.

Laila Bagge har startat bolag med Korosh

Samtidigt avslöjar Laila Bagge att hon och Korosh Kananian ska starta ett bolag tillsammans till ett projekt som fortfarande är hemligt.

– Det är mycket som måste gås igenom för det är ett projekt som vi båda brinner för. Det är kul att jobba ihop också. Korosh är väldigt strukturerad och duktig på allt det jag inte är duktig på. Vi kompletterar varandra.

 

LÄS MER: Laila Bagge om stödet från pojkvännen

 

Annars brukar man ju säga att man inte ska blanda kärlek och jobb?

– Nej, jag gjorde ju det med Anders men vi jobbar fortfarande ihop även om vi kanske inte är tillsammans, säger hon och tillägger:

– Nu finns det ingen chans att det ska ta slut med Korosh överhuvudtaget, vi är väldigt lyckliga, men nu vet jag att vad som än händer kommer vi alltid funka bra ihop arbetsmässigt och även vara vänner. Det är väldigt viktigt.

Hur gör ni för att inte börja bråka?

– Vi har inte kommit dit. Men jag har alltid haft högt i tak. Jag är ganska hårdhudad, jag är nog lite mer killig där. När det är jobb är vi väldigt professionella.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag