Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Laila Bagge ger svar på tal – efter påhoppen mot bilderna

Laila Bagge slår tillbaka efter påhoppen. Foto: MIKAEL SJÖBERG
Bagge är trött på att folk har åsikter om hennes utseende. Foto: OLLE SPORRONG

Laila Bagge får ofta ta emot påhopp på sociala medier.

Nu slår hon tillbaka mot hatarna i ett rasande inlägg på Instagram.

”Har vi inte kommit längre än så här”, skriver tv-profilen.

”Du är över 40 inte 20” – så står det på en skärmdump av en kommentar som Laila Bagge, 46, delar med sig på sin Instagram.

Kommentaren, som har skickats till en av Laila Bagges bilder på Instagram, påpekar att tv-profilen gör en massa saker för att ”se yngre ut” och avsändaren menar att hon borde vara sig själv i stället.

I en lång text intill bilden väljer Laila Bagge nu att svara alla dem som skickar liknande påpekanden till henne.

”Jag får ofta kommentarer som denna, många gånger är kommentaren skriven i all välmening. Andra gånger får man en ren utskällning och en predikan om att jag minsann är över 40 och borde klä och uppföra mig därefter! Det som är så tråkigt är att dom flesta kommentarer kommer från kvinnor, har vi inte kommit längre än så här? 2019 och vi pratar fortfarande om hur man borde vara, klä sig inte göra och göra som kvinna”, skriver hon på Instagram.

Laila Bagges reaktion efter hatet

Laila Bagge undrar varför människor måste vara så dömande och leta fel på varandra hela tiden. 

”Att skriva andra mammor på näsan om att dom minsann ammar för lite eller gör något annat fel. Jag tror verkligen att alla gör så gott dom kan och älskar sina barn och vet vad dom behöver och vad som är bäst för sina barn”, skriver hon och fortsätter: 

”Varför känner många kvinnor ett behov av att skriva andra kvinnor på näsan när det gäller dessa saker? Även om man skriver i all välmening som jag verkligen tror att man gjorde till mig i detta fall så blir det inte det ändå!”

”Lailaland”-profilen slår tillbaka

Vad gäller uppmaningar om att sluta försöka ”göra sig ung” skriver Laila Bagge att det blir missriktat då hon är den hon vill vara och gör vad hon själv känner för.

”Jag är självsäker och stark nog att göra det jag vill och klä mig som jag vill. Och det kommer jag fortsätta göra tills jag dör. Är det en sak jag har lärt mig av min mamma så är det att leva som jag vill och leva fullt ut så att jag inte ligger på min dödsbädd och önskat att jag vågat lite mer för att jag levde efter normen hur man borde vara och göra! Jag har alltid gått min egen väg och kommer fortsätta göra det”, avslutar hon det starka inlägget.

https://www.instagram.com/p/BxedERTiG0x/

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!