Laila Bagge flyttar till ett nytt hus med sin kärlek Korosh Kananian. Foto: Olle SporrongLaila Bagge flyttar till ett nytt hus med sin kärlek Korosh Kananian. Foto: Olle Sporrong
Laila Bagge flyttar till ett nytt hus med sin kärlek Korosh Kananian. Foto: Olle Sporrong
På sin blogg avslöjar Laila Bagge det stora beslutet. Foto: Olle SporrongPå sin blogg avslöjar Laila Bagge det stora beslutet. Foto: Olle Sporrong
På sin blogg avslöjar Laila Bagge det stora beslutet. Foto: Olle Sporrong
"Allt har gått väldigt fort" skriver hon. Foto: Olle Sporrong"Allt har gått väldigt fort" skriver hon. Foto: Olle Sporrong
"Allt har gått väldigt fort" skriver hon. Foto: Olle Sporrong

Laila Bagge flyttar med kärleken

Publicerad

Laila Bagge flyttar till ett nytt hus på Lidingö med sin kärlek Korosh Kananian.

På sin blogg avslöjar Laila Bagge det stora beslutet.

"Allt har gått väldigt fort" skriver hon.

Laila Bagge, 43, ska flytta tillsammans med pojkvännen Korosh Kananian, 25.

Paret flyttade ihop i mars i år, men har nu alltså tagit steget längre och köpt hus på Lidingö.

I sin blogg berättar Laila Bagge om den stora livsförändringen.

"Nu kära bloggläsare kan jag berätta att jag har haft fullt upp med att sälja hus, leta hus och köpa hus! Allt har gått väldigt fort och jag har inte känt mig redo att berätta detta förrän nu!" skriver Laila Bagge i sin blogg.

Paret flyttar redan på måndag, och har haft fullt upp med att packa ner alla sina tillhörigheter. Att få tiden att räcka till har varit ett problem. Bagge skriver också att anledningen till flytten är att paret ska få mer plats med alla sina saker.

"Jag har packat dag och natt för att hinna. Det är inte klokt att man kan samla på sig så mycket skit på ett år. Jag har ju inte bott i mitt nuvarande hus mer än något år! Då kan man ju undra varför jag ska flytta och anledningen är att det nya huset är större och vi kommer att få mer plats vilket känns fantastiskt!"

 

LÄS MER: Laila Bagge om stödet från pojkvännen

 

Laila Bagges planer på att bygga om huset

 

LÄS MER: Laila Bagges hångelbild med pojkvännen

 

Men det är inget färdigrenoverat hus de flyttar in i - utan Laila Bagge har stora planer för parets nya bostad. I bloggen berättar hon att både kök och badrum ska göras om, och att de ska lägga till en ny utbyggnad på huset.

Laila Bagge säger att det ska bli väldigt roligt att flytta tillsammans med kärleken.

"Ska bli väldigt roligt att flytta till ett nytt större hus och hugga tag i renovering och ombyggnation tillsammans med Korosh. Det kommer att bli ett stökigt men kul projekt att få göra om huset till sitt!" skriver hon i ett sms.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag