Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Laila Bagge berättar om saknaden: ”Det är dubbla känslor”

Det här är Laila Bagge.
Tv- och radioprofilen Laila Bagge, 47, har många bollar i luften. Samtidigt som hon driver fyra olika bolag jobbar hon också som programledare på radiostationen Rix FM på morgnarna.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Sedan fyra säsonger tillbaka har Laila Bagge sin egen realityserie ”Lailaland” som har sänts på TV3 och Viafree. Här med äldsta sonen Liam, 17.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Sedan Laila Bagge separerade med exet Niclas Wahlgren 2014 har hon haft deras gemensamma son Kit varannan vecka.

Samtidigt som saknaden blir stor så tycker tv- och radio- profilen att upplägget funkar bra för henne.

– Det är dubbla känslor, å enda sidan så längtar man och å sidan så jobbar man på den veckan han är borta. Och när han kommer hem igen så är man en mer närvarande förälder, säger hon.

Och nu vill forna ”Idol”-jury-medlemmen bygga hus tillsammans med kärleken Korosh Kananian.

Tv- och radioprofilen Laila Bagge, 47, har många bollar i luften. Samtidigt som hon driver fyra olika bolag jobbar hon också som programledare på radiostationen Rix FM på morgnarna.

När hon inte jobbar tillbringar hon tid hemma i villan på Lidingö där hon bor med kärleken Korosh Kananian, 29, och sönerna Liam Pitts, 17, och Kit Wahlgren, 8, samt hundarna Brorsan och Ramos.

Sedan Laila Bagge skilde sig med sin exmake Niclas Wahlgren 2014 bor deras gemensamma son Kit hos henne varannan vecka. Något som hon tycker har funkat bra då hon och Niclas Wahlgren har en bra relation och bor båda två på Lidingö i Stockholm. 

– Vi har en god relation för Kits skull och vi båda vill hans bästa och det känns väldigt bra, säger hon.

”Det är dubbla känslor”

För några veckor sedan så lade Laila Bagge upp en bild på Instagram med yngsta sonen Kit där hon bland annat beskrev saknaden hon kan känna den veckan han inte är hos henne.

”Sista kvällen för denna veckan med Kit. Denna veckan har gått väldigt fort och varit väldigt mysig. Nu tar det en vecka innan vi ses igen och du kommer att vara saknad här hemma!”

https://www.instagram.com/p/CEzjIzPHpSd/

Laila Bagge tycker att det finns både för- och nackdelar med varannan vecka-livet.

– Jag tror att alla som är skilda och har barn varannan vecka känner samma sak. Den veckan, det är klart att den är jobbig. Det är dubbla känslor, å enda sidan så längtar man å andra sidan så jobbar man på den veckan han är borta. Och när han kommer hem igen så är man en mer närvarande förälder. Det kanske jag inte hade varit om jag inte hade haft varannan vecka. Jag upplevde inte att jag var den mamman när jag hade honom på heltid. 

Sönerna syns mer i serien

Sedan fyra säsonger tillbaka har Laila Bagge sin egen realityserie ”Lailaland” som har sänts på TV3 och Viafree. I den senaste säsongen har tittarna för första gången fått se lite mer av sonen Kit i rutan. Något som är Laila Bagges och Niclas Wahlgrens gemensamma beslut.  

– Kit tog ju en större plats i säsong fyra. Innan har han ju i stort sett inte varit med alls, nu fick han var med i några program. Man måste titta på varje barn vad det är moget för, och jag kände inte att han har varit tillräckligt gammal. Det medför ju också en offentlighet när man öppnar upp dörrar på det sättet och då ville jag bespara honom från det.

Laila Bagge med sonen Kit Wahlgren, 8.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

En annan som synts mer frekvent i serien är Laila Bagges äldsta barn, sonen Liam , 17. Han går i gymnasiet och bor hemma i villan med Laila Bagge, men om han själv får bestämma så blir det kanske inte så länge till. 

– Liam bor hemma fortfarande. Men han har ju sagt att när han fyller 18 så vill han flytta ut. Jag ska inte sticka under stol med att det gör ju lite ont i mammahjärtat. Det är klart att han får flytta hemifrån när han är 18 men det gör ju ont i hjärtat för det blir ju en person mindre i hushållet och just när de är 17-18 så börjar det ju bli mer roligt för då börjar man ju blir mer kompisar än bara förälder och barn.

Kan vara som ”en duracell-kanin”

Det är snart sex år sedan Laila Bagge träffade kärleken Korosh Kananian, 29. Förutom att vara sambor så har paret också valt att starta ett skönhetsmärke ihop och är nu mera också affärspartners. Både hon och Korosh Kananian har starka viljor men hon upplever ändå att beslutet att starta företag ihop var rätt. 

– Det går jättebra. Vi har haft en fantastisk start sedan det startade i december. Jag tror det funkar som för alla andra par. Det funkar bra men man måste verkligen prata om allting. Man är ju familj och då pratar man på ett sätt och om man inte är familj så pratar man på ett annat sätt i business-möten. Det är många gånger vi får påminna varandra om att nu är det business här. Och sedan kanske man egentligen har ett större tålamod med någon som man inte är partner med, säger Laila. 

Laila Bagge med sambin Korosh Jananuan har startat ett skönhetsmärke ihop och är numera också affärspartners.
Foto: OLLE SPORRONG

Laila Bagge berättar att paret känner att de har lärt sig allt eftersom att se skillnaden mellan just jobb och privatliv.

– Vi är väldigt noga med att lägga undan jobbet och vara privata. Annars blir det ju jobb hela tiden. Det är Korosh väldigt bra på medan jag själv kan vara som en duracell-kanin och vill prata företag och affärer dygnet runt.

Trots allt jobb och tidiga morgnar på radion så känner Laila Bagge att hon och Korosh Kananian hinner få tid för varandra. Paret gillar bland annat att gå ut tillsammans och äta middag eller boka in sig på något spa. De har också hunnit fundera på en del framtidsplaner ihop.

– Vi vill bygga ett hus ihop. Vi har ju renoverat ett hus ihop men vi vill också bygga ett ihop från grunden. Hade inte Kit gått i skola på Lidingö hade vi kanske inte varit knutna hit, jag älskar ju dock Lidingö, men nu blir det enklast, säger Laila Bagge. 


Laila Bagge

Ålder: 47.


Gör: Tv- och radioprofil


Bor: Villa på Lidingö.


Familj: Sambo Korosh Kananian, 29. Sönerna Liam Pitts, 17 och Kit Wahlgren, 8. 


Aktuell: Programledare på radiostationen Rix FM för morgonshowen Rix MorronZoo


Koroshs beslut om Laila Bagges miljoner

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.