Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Laila Bagge berättar nu om skilsmässan

Laila Bagge berättar om separationen från exmaken Niclas.<br>- Jag vill aldrig gifta mig igen., säger hon.Foto: Izabelle Nordfjell
Nu berättar Laila Bagge Wahlgren om tiden efter separtionen från Niclas Wahlgren.Foto: Izabelle Nordfjell
Expressens Pascal Engman med Laila Bagge.Foto: Izabelle Nordfjell
Nu berättar Laila Bagge för första gången om den tuffa hösten och skilsmässan.Foto: Olle Sporrong
Det var i början av november i fjol som Laila Bagge och Niclas Wahlgren berättade att de går skilda vägar.Foto: Nils Petter Nilsson
Direkt när "Idol" var över lämnade Laila Bagge Sverige och begav sig till Maldiverna tillsammans med äldsta sonen Liam.Foto: Sven Lindwall

Efter uppbrottet från Niclas Wahlgren:

Nu berättar Laila Bagge för första gången om den tuffa hösten och skilsmässan.

– Hösten var jobbig, säger hon.

Det var i början av november i fjol som Laila Bagge och Niclas Wahlgren berättade att de går skilda vägar. Vid tillfället för uppbrottet befann sig Laila mitt i "Idol"-cirkusen. Men hon bet ihop.

Direkt när "Idol" var över lämnade Laila Bagge Sverige och begav sig till Maldiverna tillsammans med äldsta sonen Liam.

– Det har varit tuffa veckor. Det ska bli jävligt skönt att få rymma i väg lite. Jag åker dit med min son, och ska simma med fiskarna, sa hon inför resan,

"Hösten var jobbig"

Nu låter hon sig för första gången intervjuas om det smärtsamma uppbrottet från Niclas och den tuffa tiden efteråt.

– Hösten var jobbig. Både livesändningarna i "Idol", skilsmässan från Niclas. Och Tristan, som gick bort. Det var jobbigt och slitsamt. Jag fick helt enkelt gå in i en roll och vara stark. Det var därför jag direkt efter "Idol" åkte på semester. Jag var tvungen att släppa allting och andas ut, säger hon.

För tillfället bor hon kvar i parets gemensamma hus tillsammans med Kit och äldsta sonen Liam. Men huset är sålt.

Flyttar

I mars flyttar stjärnan till en ny villa på Lidingö.

– Min och Niclas relation är bra, vi är vänner och hörs ofta eftersom vi har Kit tillsammans, säger Laila Bagge.

Under 2015 har hon börjat jobba på radiokanalen RIX FM. Hon har dessutom flera, hemliga och spännande projekt att se fram emot.

– Jag mår bra nu. Jag är lycklig. Det är ett nytt år. Det känns som att det kommer bli spännande. Jag trivs jättebra på RIX med Adam (Alsing) och Marko (Markoolio), säger Laila Bagge.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.